Сироп глюкозний (патока) ІГ-42. Україна.Вага:1кг.

100 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 000143
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Глюкозний сироп – крохмалопродукт, що використовується в харчовій промисловості як замінник цукру. Сировина для виробництва глюкозного сиропу – кукурудзяна крохмальна патока. Виробляється за допомогою ферментного або кислотного оцукрювання.
Властивості глюкозного сиропу:
рівень солодощі та смакові якості практично ідентичні цукру;
велика біологічна цінність порівняно з цукром завдяки можливості контролювати вуглеводний склад, що дозволяє виробляти продукт, подібний до складу з бджолиним медом;
стабільність вуглеводного складу незалежно від обробки;
посилює аромат та зберігає забарвлення фруктів у процесі консервування;
затримує кристалізацію сахарози
Застосування глюкозного сиропу:
у кондитерській та хлібобулочній промисловості;
для виробництва консервів з ягід та плодів;
для виробництва безалкогольних напоїв.
Основні | |
---|---|
Виробник | Інтеркорн Корн Просессінг Індастрі |
Об`єм | 1000 мл |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Склад | 42% глюкози, 42% фруктози, 6%олігосахаридів |
Вид товару | Сироп |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Україна |
ГФС | Глюкозно-фруктозный сироп |
ГФС-42 | Вміст фруктози 42% |
Вага | 1000 г |
- Ціна: 100 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Поліетиленові пакети 1кг. Картонні ящіки 14кг.