Какао-порошок світлий (Польща) Вага:1 кг

150 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 5470336305
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Для приготування порошку какао, обсмажені й очищені какао-боби спочатку подрібнюють, і віджимають із них частину какао-олії, а потім остаточно подрібнюють до порошкуватого стану.
Какао-порошок містить від 10 до 22% жиру.
Какао-порошок, як і всі шоколадні продукти, має складний хімічний склад, містить не тільки смакові, але й поживні речовини.
На відміну від кероба, до складу какао входять тонізувальні речовини — кофеїн і теобромін, і антидепресанти — фенілефіламін. Какао багате на флавоноїди, які мають антиоксидантні властивості, а також нормалізують систему кровообігу.
Дивовижна здатність какао покращувати настрій і підвищувати життєвий тонус давно була помічена людьми. А коли на це звернули увагу вчені, з'ясували, що біологічно активні речовини, які містяться в какао, збільшують працездатність, стимулюють розумову діяльність, покращують пам'ять і навіть здатні допомогти людині впоратися з депресією, стимулюючи вироблення «гормону радості» — ендорфіну.
Пити напій із какао корисно людям виснаженим, ослабленим від важких хвороб або після операції. А ось пацієнтам із підвищеним виділенням травного соку треба від нього відмовитися, оскільки какао стимулює шлункову секрецію. Фахівці не рекомендують його і дітям до трьох років, щоб зберегти їхню нервову систему та не порушити ритм роботи кишківника. Какао може стати і причиною алергії.
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарній і молочній промисловості. Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко.
- Ціна: 150 ₴