Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2863 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Пектин фруктовий (термооберимий) ТМ NH Foodchem (54) Вага: 500 грамів

Новинка Пектин фруктовий (термооберимий) ТМ NH Foodchem (54) Вага: 500 грамів

1 600 

  • В наявності
  • Код: 0022500
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Пектин фруктовий (термооберимий) ТМ NH Foodchem (54) Вага: 500 грамів
Пектин фруктовий (термооберимий) ТМ NH Foodchem (54) Вага: 500 грамів
1 600 
В наявності
Купити Купити з
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пектин NH – желювальний агент, який дає змогу створити термообертовий гель. 

Термообратимість – — незамінний чинник для нейтрального гелю та голоссажу для покриття мусових виробів, без великої кількості цукру, тоді як у простий пектин потрібен цукор, і він не має оборотності.

Особливості:
Пектин NH під час нагрівання стає рідкою консистенцією, а під час охолодження — застигає. Нагрівати й охолоджувати термообертовий пектин можна кілька разів для отримання потрібної вам консистенції.


Важлива відмінність від простих пектинів — це гарне утримання вологи, що дуже важливо під час розморожування. Утримує вологу навіть у рідинах із 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%.

Рекомендоване дозування на 100 г рідини — 1-2 грами пектину NH. На 1 грам пектину NH потрібно 5 грамів цукру. Нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смаку та запаху виробу.

Якщо з'єднати пектин NH з агаром, у вас вийде хрустка та ламка субстанція, змішаєте з желатином, отримайте тягучу, гумову масу.

Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, зефір, желе. Він збільшує в'язкість продуктів, роблячи їхню консистенцію гладкою й однорідною. 

Використовується для конфі та компотеки — начинки в тортах, які необхідно заморожувати, для дзеркальної глазурі, начинок для корпусних цукерок, а також для приготування соусів. 

Крім згущення, пектин використовують як освітлювач для соків, фільтра та стабілізатора.

Склад: пектин амідовий (E440ii), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341ii).

Умови зберігання: зберігати суху суміш за температури не вище ніж 25 °C і не нижче ніж -15 °C, за вологості не більш ніж 75%. Пачку щільно закрити після відкривання.

 

Основні
Країна виробникКитай
Вага500 г
Складпектин амидованый (E440ii), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii).
ТипЗагущувач
  • Ціна: 1 600 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner