Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2428 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Фруктовий Пектин (термообратимый) ТМ NH Foodchem (Китай) Вага:50 грам

Новинка Фруктовий Пектин (термообратимый) ТМ NH Foodchem (Китай) Вага:50 грам

150 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Код: 0022050
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Фруктовий Пектин (термообратимый) ТМ NH Foodchem (Китай) Вага:50 грам
Фруктовий Пектин (термообратимый) ТМ NH Foodchem (Китай) Вага:50 грам
150 грн
В наявності
Купити
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пектин NH – желюючий агент, який дозволяє створити термообратимый гель.

Термообратимость – незамінний фактор для нейтрального гелю і глассажа для покриття муссовых виробів, без великої кількості цукру, в той час як в простій пектин потрібен цукор, і він не має оборотності.

Особливості:
Пектин NH при нагріванні стає рідкої консистенції, а при охолодженні – застигає. Нагрівати і охолоджувати термообратимый пектин можна кілька разів для отримання потрібної вам консистенції.


Важливе відміну від простих пектинів – це гарне утримування вологи, що дуже важливо при розморожуванні. Утримує вологу навіть у рідинах з 20% сухої речовини в рецептурі, коли однокомпонентний пектин може утримати воду тільки в рідинах з 50%.

Рекомендована дозування на 100 г рідини – 1-2 грами пектину NH. На 1 грам пектину NH потрібно 5 грамів цукру. Нейтральний гель виходить прозорий, без явного відтінку, не надає смак і запах виробу.

Якщо з'єднати пектин NH з агаром, у вас вийде хрустка і ламка субстанція, змішати з желатином отримаєте тягучу, гумову масу.

Пектин застосовують як загусник для різних кондитерських виробів. Це може бути пастила, мармелад, зефір, желе. Він збільшує в'язкість продуктів, роблячи їх консистенцію гладкою і однорідною.

Використовується для конфі і компоті – начинки в тортах, які необхідно заморожувати, для дзеркальної глазурі, начинок для корпусних цукерок, а також для приготування соусів.

Крім згущення, пектин використовують в якості освітлювача для соків, фільтра і стабілізатора.

Склад: пектин амидованый (E440ii), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii).

Умови зберігання: зберігати суху суміш при температурі не вище 25°С і не нижче -15°С, при вологості не більше 75%. Пачку щільно закрити після відкривання.

 

Основні
Країна виробникКитай
Вага50 г
Складпектин амидованый (E440ii), декстроза, антиоксидант: трикальційфосфат (E341iii).
ТипЗагущувач
  • Ціна: 150 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner