ІНВЕРТНИЙ ЦУКРОВИЙ СИРОП (ТРИМОЛИН), 81%,ТМ Laped Вага:5 кг
Інвертний цукор — цукровий сироп, розчин, що складається з рівних молярних часток глюкози і фруктози. У кондитерському виробництві використовують для поліпшення та підтримання свіжості і м'якості готової продукції, для посилення і збереження аромату, поліпшення текстури тіста і багато чого іншого. На відміну від звичайного цукру - не кристалізується.
Інвертний цукровий сироп - густа рідина золотистого кольору, що нагадує по консистенції молодий мед.
Складається з фруктози і глюкози в рівних частинах. Може використовуватися в якості замінника цукру. Тільки слід враховувати, що інвертний сироп на 20% солодше. Застосовується для приготування дзеркальних глазурей, желейних цукерок, випічки, напоїв, а також в якості декоративного сиропу для десертів і морозива. Може замінити кукурудзяний і кленовий сиропи в різних рецептах. Подовжує термін придатності випічки і кондитерських виробів.
Інвертний цукровий сироп 81% ТМ «LAPED» – продукт, який має багато спільних рис з медом, однак має більш рідкою консистенцією.
Інвертний сироп добре утримує вологу, уповільнює процес старіння їжі, зберігає м'яку текстуру випічки на більш тривалий період часу і робить колір тіста однорідним. Також інвертний цукор використовується в приготуванні морозива, мусів, кремів та інших холодних десертів з метою знизити температуру замерзання.
Цукровий сироп 81% від італійського виробника «LAPED» застосовується в якості замінника меду.
Характеристика інвертного цукрового сиропу:
Маса нетто: 7 кг
Повна назва: інвертний цукровий сироп 81%.
Склад: цукор, вода. Не містить ГМО і алергени.
Харчова цінність (на 100 г продукту: жири – 0%; з яких насичені – 0%; вуглеводи – 81%, з яких цукру – 81%; білки – 0%; сіль – 0%.
Енергетична цінність: 324 Ккал.
Виробник: LAPED (Італія).
Термін і умови зберігання: 12 місяців. Зберігати в сухому місці. При температурі менше 12°C продукт може кристалізуватися._
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Склад | 99,9 |
Об`єм | 5000 |
- Ціна: 1 100 ₴/упаковка