Кунжутна паста (Тахіні).Вага:1кг.
370 ₴
- Готово до відправки
- Код: 08051000
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кунжутна паста (Тахіні) Склад: насіння кунжуту смажене 100%.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 565 ккал. Харчова цінність на 100 г продукту: білки — 19,4 г, жири — 48,7 г, вуглеводи — 12,2 г.
Тахіні, тхіна, тахіна — це варіанти назви дуже ароматної та корисної пасти, яка готується з насіння кунжуту. Тахіні має незвичайний, злегка пряний смак і широко застосовується в кулінарії країн Сходу. Саме ця паста є обов'язковим компонентом хумусу та надає йому неповторного смаку. На основі тахіні готують різноманітні соуси-дипи до фалафелю, овочів та м'яса. Також її використовують у маринадах для птиці, риби та соєвого сиру тофу. Кунжутна паста гладка та текуча за консистенцією, тому перед вживанням її бажано злегка струснути. Що стосується користі: кальцій, магній, фосфор, жирні кислоти, вітаміни груп А, В та РР — це далеко не повний перелік того, що є в цьому продукті. Вона багата на мікроелементи та поліненасичені кислоти. А наявність рослинного білка в тахіні робить її незамінною для веганів. Вона повністю зберігає всі корисні властивості кунжуту, а на смак і за консистенцію схожа на арахісову олію. Як вживати пасту Тахіні Кунжутна пастаТахіні входить до складу багатьох страв Греції, Болгарії, Туреччини та Кіпру. Вона ідеальна для приготування соусів та сиропів. Її використовують у рецептах солодких східних страв, а також пасту можна вживати самостійно. Тахіні приймають по одній столовій ложці вранці як вітамінно-мінеральний комплекс, їдять із сиром, медом, кашами._
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 370 ₴