Еритріт (Еритрітол).Вага:1кг.
280 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 00131000
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Erythrit (еритрітол) є 100% замінником цукру — він використовується в якості натурального підсолоджувача, який у природному вигляді міститься в багатьох видах фруктів (груші, кавуні, виноград) і в більших концентраціях у таких продуктах, як соєвий соус, сир, вино та пиво. У їжі він служить для виділення аромату, зволоження, як підсолоджувач, стабілізатор або загусник. Продукт схожий на цукор, приблизно на 60-80% солодше сахарози, але не містить калорій. Також він виділяеться має низкою позитивних властивостей — низьким глікемічним індексом, низьким вмістом калорій і низьким проносним ефектом. Він не збільшує рівень цукру в крові і не впливає на рівень інсуліну.
Erythrit виробляється за допомогою ферментації рослинного цукру - цукор змішується з водою, а потім його ферментують у Erythrit. Потім його фільтрують, залишають кристалізуватися й потім сушать. Готовий продукт має вигляд як цукор, має таку саму вагу та об'єм, але до смаку має тільки 65-70% солодкості цукру. 90% еритриту абсорбується безпосередньо в тонкому кишківнику впродовж 24 годин. Еритрит не метаболізується оральними бактеріями, а це означає, що він не впливає на здоров'я зубів.
Еритріт був схвалений для використання як замінник цукру в Японії 1990 року. У Сполучених Штатах від 1997 року він вважається класифікованим як безпечний (GRAS). В Австралії та Новій Зеландії він був схвалений 1999 року.
Чим вирізняється підсолоджувач еритрит?
- Ферментований — виробляється засобом ферментації натурального кукурудзяного цукру
- Термостійкий до 160 ° C
- Безкалорійний - тоді як більшість подібних підсолоджувачів мають низьку калорійність, еритрит взагалі не містить калорій
- Неглікемічний - не підвищує рівень цукру в крові. Тому еритрит підходить для людей із діабетом.
- Це найбільш легкопереварюваний спиртовий цукор - понад 90% еритриту поглинається в тонкому кишківнику, тому тільки невелика кількість потрапляє в товстий кишківник. В інших спиртових цукрах навпаки, тому в їхніх споживачів часто виникає діарея й інші подібні симптоми.
- Не канцерогенний — дослідження показали, що він не має канцерогенних властивостей.
- Антиоксидант - еритрит допомагає боротися з вільними радикалами, які відповідають за процес старіння. Він навіть ефективніший, ніж інші цукрові спирти, тому що він легко абсорбується й не метаболізується.
Переваги добавки Erythrit
- не містить калорій
- не впливає на рівень цукру в крові
- не впливає на рівень інсуліну
- має нульовий глікемічний індекс
- є термічно стійким
- не шкодить зубам, не викликає карієсу
- без глютену та лактози
- має солодкий смак
Де його використовують?
Він використовується для випікання, у приготуванні кондитерських виробів, жувальних гумок, молочних напоїв, цукерок, заморожених десертів, пудингів, низькокалорійних напоїв та інших продуктів. Еритри\ітол ідеально підійде для кави, чаю, лимонаду, заправок і соусів або харчових підсолоджувачів. Також його можна використовувати під час готування та випікання._
- Ціна: 280 ₴/упаковка