Тростинний цукор (пісок).Індонезія.Вага:1кг.
170 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 002702
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Тростинний цукор- це натуральний продукт, що виробляється із спеціальної рослини-цукрової тростини, а точніше з її соку. Цей вид цукру має легкий приємний карамельний присмак та коричневий колір різних відтінків. Існує дві форми випуску продукту-кусковий (колотий) та цукор розсипчастий (пісок).
Тростинний цукор застосовують як підсолоджувач кави та чаю (смак зберігається та утворюється тонкий аромат), для приготування маринадів для риби та запікання м'яса, у приготуванні солодкої випічки, каш, молочних супів, як присипка для пирогів та як ласощі замість цукерок. Є замінником будь-якого підсолоджувача.
Отже тростинний цукор є більш природною і нерафінованою альтернативою звичайному білому цукру, при цьому збагачуючи продукт своїм унікальним, неповторним смаком і великим вмістом корисних елементів.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 1000 г |
Ціна за 1 кг | 125 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 170 ₴/упаковка