Білий шоколад 32% ТМ Сargill Cacaco & Chocolaed (Бельгія) Вага: 1 кг

380 грн
- На складі
- Код: 28031000
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Професійний кондитерський чорний шоколад в каллетах (дропсах)
Сильний смак і запах какао, гарне плавлення! Тонко виливається.
Розмір крапель (каллет) - 21мм
Натуральний шоколад
Кожна людина прагне насолоджуватися життям, пробувати оригінальні вишукані страви, а особливо десерти. Існує величезна безліч кулінарних шедеврів, які припадуть до душі справжнім гурманам і сподобаються ласунам.
Натуральний шоколад являє собою кондитерський виріб з високим вмістом какао-масла і порошку. Даний продукт відрізняється вишуканим ароматом і неперевершеним смаком, тому його із задоволенням їдять дорослі і діти.
Він корисний людям будь-якого віку, оскільки володіє антиоксидантною дією, наповнює енергією і зміцнює здоров'я. Його рекомендують вживати в якості засобу проти серцево-судинних захворювань, діабету, депресії та безсоння. Багато косметичні компанії виготовляють на основі натурального шоколаду маски для обличчя і тіла. Подібна косметика стимулює вироблення колагену і еластину, підвищує пружність шкіри і позбавляє від розтяжок і мімічних зморшок.
Інгредієнти складу натурального шоколаду
Натуральний шоколад складається з добірних какао-бобів. Інший його найважливіший інгредієнт – нерафінована какао-масло. Від обсягів тертого какао залежить сорт шоколаду. В темних і гірких сортах частка какао становить 55 – 80% і іноді більше. У молочних сортах до 30%. І какао-боби, какао-масло мають рідкісний склад і корисні в будь-якому сорті шоколадних плиток.
Сьогодні ми знаємо, що в натуральному шоколаді містяться:
- органічні й жирні кислоти;
- антиоксиданти (такі, як катехіни);
- моно - і дисахариди;
- набір вітамінів А, В1, В2, С, D, Е, РР;
- мінеральні елементи залізо, фосфор, калій, магній, кальцій та ін;
- поліфеноли;
- теобромін, кофеїн.
Користь натурального шоколаду:
Шоколад корисний для серцево-судинної системи
Регулярне вживання невеликої кількості шоколаду зміцнює судини, знижує ймовірність утворення тромбів і зменшує ризик серцевих захворювань.
Шоколад покращує настрій
Всі чули, що шоколад сприяє виробленню серотоніну, за рахунок чого людина відчуває приплив позитивних емоцій. Це правда, вживання натурального шоколаду стимулює вироблення гормону щастя.
Шоколад є потужним афродозиаком
Тут дело снова в стимуляции выработки гормонов. Насыщение серотонином и дофамином провоцирует в организме волну удовольствия, что способствует сексуальному возбуждению.
Шоколад укрепляет сосуды головного мозга и активизирует мозговую активность
Треть плитки шоколада в день предотвращает развитие атеросклероза и возникновение инсульта, способствует нормализации артериального давления. Люди, предпочитающие шоколад, реже страдают слабоумием в старости.
Шоколад мобилизует силы и повышает работоспособность.
За счет содержания флавоноидов, а также теобромина и кофеина, шоколад рекомендован во время физических, умственных, нервных нагрузок, для повышения стрессоустойчивости.
Шоколад способствует похудению
Конечно, речь идет только о черном горьком шоколаде в небольших количествах. Но это действительно так - один ломтик шоколада не только не навредит фигуре, но и притупит чувство голода на несколько часов.
Шоколад продлевает жизнь
А точнее, он снижает риск сердечнососудистых заболеваний, смертность от которых занимает по всему миру лидирующие позиции. Многолетние исследования показали, что люди, регулярно употребляющие небольшое количество шоколада, проживают на несколько лет дольше.
Шоколад полезен при простудных и вирусных заболеваниях
Чашка горячего натурального шоколада согревает, успокаивает больное горло и облегчает кашель.
Шоколад полезен для зубов
Но только натуральный шоколад, не содержащий сахара. Сахар способствует возникновению кариеса, а вот какао - наоборот. Поэтому педиатры рекомендуют молодым родителям баловать своих детишек натуральным шоколадом, а не всяческими карамельками.
Шоколад укрепляет иммунитет
Поэтому в небольших количествах он особенно рекомендован с наступлением зимних холодов и весной, когда наступает пик гиповитаминозов.
Важно помнить, что переизбыток шоколада может привести к аллергии, перенасыщению кофеином и прочим нежелательным реакциям организма.
Але маленька часточка хорошою натуральної шоколадки тільки піде на користь і здоров'ю, і настрою!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Країна виробник | Бельгія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Дой-пак |
Основні | |
Тип шоколаду | Білий |
- Ціна: 380 грн