Морська капуста Ламінарія сублімована (Китай) Вага: 1 кг

1 000 грн
- На складі
- Код: 51191000
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Ламінарія
Одна з основних цінностей японської ламінарії – високий вміст органічного йоду (0,06 – 0,09%), який легко засвоюється організмом і не викликає алергічних реакцій.
Сублімована ламінарія містить білки, які прирівнюються до білка білого м'яса, вуглеводи, харчові кислоти (альгінова, яблучна, молочна). Також містить багатющий набір мікроелементів (йод, калій, фосфор, кальцій, цинк, залізо, магній, мідь і інші) і вітаміни (A, B1, B2, B6, B12, D, C, PP), біологічна активність яких набагато вища, ніж у наземних рослинах.
У чому різниця між сушеної морською капустою і сублімованої?
Сублимирование — це процес, який включає два етапи: заморожування і сушіння. Свежесобранную морську капусту промивають, далі з допомогою виморожування позбавляють від рідини. Таким чином, всі волога перетворюється в пар, який відразу ж випаровується. Після чого, капусту кладуть у вакуумні пакети і транспортують.
А ось ламінарія звичайна сушиться іншим, більш простим способом: її збирають, вылаживают на плити, на які потрапляють прямі сонячні промені.
склад ламінарії
- залізо — підвищує рівень гемоглобіну;
- марганець необхідний для росту клітин і загоєння ран;
- кальцій — важливий для підтримання міцних кісток і оптимальної м'язової функції;
- магній — забезпечує енергетичний, вуглеводний і жировий обмін в організмі;
- мідь — збільшує активність інсуліну, підвищує імунітет
- цинк допомагає боротися з окислювальним стресом;
- рибофлавін — корисний при серцево-судинних захворюваннях;
- ніацин — допомагає організму перетворювати їжу в енергію;
- тіамін бере участь в клітинному обміні речовин;
- вітаміни A — сприяє нормальному обміну речовин;
- вітамін С — допомагає з боротьби з хронічними захворюваннями;
- вітамін В — необхідний для клітинного метаболізму і забезпечення енергії
Застосування та профілактика
- насичує організм йодом;
- виліковує щитовидну залозу;
- зміцнює серце і судини;
- знижує ризик ракових захворювань;
- підвищує імунітет.
Інтелект: йод покращує роботу мозку.
Струнка фігура:
- дієтичне засіб – дає відчуття ситості;
- очищає організм від шлаків;
- людина худне, але при цьому отримує всі білки, вітаміни і мікроелементи.
Гарна шкіра:
- виліковує від екземи та інших шкірних захворювань;
- робить шкіру гладкою і шовковистою.
Користь вагітним і дітям: йод стимулює розвиток зростаючого організму.
Вкусно и просто:
- можно готовить простые салаты, винегреты, котлеты, супы и т.д.;
- по вкусу напоминает грибы, кальмары, креветки;
- совершенно отличается по вкусу от капусты в металлических банках.
Приготовление
Японская морская капуста замачивается на 2-8 часов в холодной воде (на 1 часть водорослей берут 18 частей воды). При этом масса ламинарии увеличивается примерно в 13-15 раз.
Рецепты
- Салат з морською капустою, яйцем і сметаною. Беруть 100 г ламінарії, 2-3 варені рубаних яйця, додають подрібнений часник, 0,5 склянки сметани, сіль за смаком. Можна додати поросяти, ягняти цибулю, вимочений в оцті.
- Морська капуста тушкована з цибулею та морквою. Обсмажують моркву (2 шт) з цибулею (1-2 головки) на рослинному маслі, потім додають 100гр ламінарії, солять за смаком і тушкують під кришкою 15 хвилин. Можна додати за 5 хвилин до готовності 1 столову ложку корейського соусу або томата, або бульйон за смаком.
- Морська капуста з огірком. Свіжий огірок і сиру моркву труть на тертці, додають 100 г ламінарії. Сіль, цукор, оцет(або соєвий соус), часник – за смаком, рослинна олія,кунжут.
Перші страви. За 10-15 хвилин до закінчення варіння супів, щей, борщів додають 100-200 г напівфабрикату ламінарії.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 1 000 грн