Морська капуста Ламінарія сублімована (Китай) Вага: 250 гр

300 грн
- На складі
- Код: 5119250
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Ламінарія
Одна з основних цінностей японської ламінарії – високий вміст органічного йоду (0,06 – 0,09%), який легко засвоюється організмом і не викликає алергічних реакцій.
Сублімована ламінарія містить білки, які прирівнюються до білка білого м'яса, вуглеводи, харчові кислоти (альгінова, яблучна, молочна). Також містить багатющий набір мікроелементів (йод, калій, фосфор, кальцій, цинк, залізо, магній, мідь і інші) і вітаміни (A, B1, B2, B6, B12, D, C, PP), біологічна активність яких набагато вища, ніж у наземних рослинах.
У чому різниця між сушеної морською капустою і сублімованої?
Сублимирование — це процес, який включає два етапи: заморожування і сушіння. Свежесобранную морську капусту промивають, далі з допомогою виморожування позбавляють від рідини. Таким чином, всі волога перетворюється в пар, який відразу ж випаровується. Після чого, капусту кладуть у вакуумні пакети і транспортують.
А ось ламінарія звичайна сушиться іншим, більш простим способом: її збирають, вылаживают на плити, на які потрапляють прямі сонячні промені.
склад ламінарії
- залізо — підвищує рівень гемоглобіну;
- марганець необхідний для росту клітин і загоєння ран;
- кальцій — важливий для підтримання міцних кісток і оптимальної м'язової функції;
- магній — забезпечує енергетичний, вуглеводний і жировий обмін в організмі;
- мідь — збільшує активність інсуліну, підвищує імунітет
- цинк допомагає боротися з окислювальним стресом;
- рибофлавін — корисний при серцево-судинних захворюваннях;
- ніацин — допомагає організму перетворювати їжу в енергію;
- тіамін бере участь в клітинному обміні речовин;
- вітаміни A — сприяє нормальному обміну речовин;
- вітамін С — допомагає з боротьби з хронічними захворюваннями;
- витамин В — необходим для клеточного метаболизма и обеспечения энергии
Применение и профилактика
- насыщает организм йодом;
- излечивает щитовидную железу;
- укрепляет сердце и сосуды;
- снижает риск раковых заболеваний;
- повышает иммунитет.
Интеллект: йод улучшает работу мозга.
Стройная фигура:
- диетическое средство – дает чувство сытости;
- очищает организм от шлаков;
- человек худеет, но при этом получает все белки, витамины и микроэлементы.
Красивая кожа:
- излечивает от экзем и других кожных заболеваний;
- делает кожу гладкой и шелковистой.
Польза беременным и детям: йод стимулирует развитие растущего организма.
Вкусно и просто:
- можно готовить простые салаты, винегреты, котлеты, супы и т.д.;
- по вкусу напоминает грибы, кальмары, креветки;
- совершенно отличается по вкусу от капусты в металлических банках.
Приготовление
Японская морская капуста замачивается на 2-8 часов в холодной воде (на 1 часть водорослей берут 18 частей воды). При этом масса ламинарии увеличивается примерно в 13-15 раз.
Рецепты
- Салат с морской капустой, яйцом и сметаной. Берут 100 г ламинарии, 2-3 отварных рубленных яйца, добавляют измельченный чеснок, сметаны 0,5 стакана, соль по вкусу. Можно добавить мелконарезанный лук, вымоченный в уксусе.
- Тушенная морская капуста с луком и морковью. Обжаривают морковь (2 шт.) с луком (1-2 головки) на растительном масле, затем добавляют 100гр ламинарии, солят по вкусу и тушат под крышкой 15 минут. Можно добавить за 5 минут до готовности 1 столовую ложку корейского соуса или томата, или бульон по вкусу.
- Морська капуста з огірком. Свіжий огірок і сиру моркву труть на тертці, додають 100 г ламінарії. Сіль, цукор, оцет(або соєвий соус), часник – за смаком, рослинна олія,кунжут.
Перші страви. За 10-15 хвилин до закінчення варіння супів, щей, борщів додають 100-200 г напівфабрикату ламінарії.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 0.25 кг |
Країна виробник | Китай |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 300 грн