Білий шоколад 32% ТМ Сargill Cacaco & Chocolaed (Бельгія) Вага: 250 гр

110 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 2803250
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Професійний кондитерський чорний шоколад в каллетах (дропсах)
Сильний смак і запах какао, гарне плавлення! Тонко виливається.
Розмір крапель (каллет) - 21мм
Натуральний шоколад
Кожна людина прагне насолоджуватися життям, пробувати оригінальні вишукані страви, а особливо десерти. Існує величезна безліч кулінарних шедеврів, які припадуть до душі справжнім гурманам і сподобаються ласунам.
Натуральний шоколад являє собою кондитерський виріб з високим вмістом какао-масла і порошку. Даний продукт відрізняється вишуканим ароматом і неперевершеним смаком, тому його із задоволенням їдять дорослі і діти.
Він корисний людям будь-якого віку, оскільки володіє антиоксидантною дією, наповнює енергією і зміцнює здоров'я. Його рекомендують вживати в якості засобу проти серцево-судинних захворювань, діабету, депресії та безсоння. Багато косметичні компанії виготовляють на основі натурального шоколаду маски для обличчя і тіла. Подібна косметика стимулює вироблення колагену і еластину, підвищує пружність шкіри і позбавляє від розтяжок і мімічних зморшок.
Інгредієнти складу натурального шоколаду
Натуральний шоколад складається з добірних какао-бобів. Інший його найважливіший інгредієнт – нерафінована какао-масло. Від обсягів тертого какао залежить сорт шоколаду. В темних і гірких сортах частка какао становить 55 – 80% і іноді більше. У молочних сортах до 30%. І какао-боби, какао-масло мають рідкісний склад і корисні в будь-якому сорті шоколадних плиток.
Сьогодні ми знаємо, що в натуральному шоколаді містяться:
- органічні й жирні кислоти;
- антиоксиданти (такі, як катехіни);
- моно - і дисахариди;
- набір вітамінів А, В1, В2, С, D, Е, РР;
- мінеральні елементи залізо, фосфор, калій, магній, кальцій та ін;
- поліфеноли;
- теобромін, кофеїн.
Користь натурального шоколаду:
Шоколад корисний для серцево-судинної системи
Регулярне вживання невеликої кількості шоколаду зміцнює судини, знижує ймовірність утворення тромбів і зменшує ризик серцевих захворювань.
Шоколад покращує настрій
Всі чули, що шоколад сприяє виробленню серотоніну, за рахунок чого людина відчуває приплив позитивних емоцій. Це правда, вживання натурального шоколаду стимулює вироблення гормону щастя.
Шоколад є потужним афродозиаком
Тут справа знову в стимуляції вироблення гормонів. Насичення серотоніном і дофаміном провокує в організмі хвилю задоволення, що сприяє сексуальному збудженню.
Шоколад зміцнює судини головного мозку і активізує мозкову активність
Третина плитки шоколаду в день запобігає розвитку атеросклерозу і виникнення інсульту, сприяє нормалізації артеріального тиску. Люди, які віддають перевагу шоколад, рідше страждають недоумством в старості.
Шоколад мобілізує сили і підвищує працездатність.
За счет содержания флавоноидов, а также теобромина и кофеина, шоколад рекомендован во время физических, умственных, нервных нагрузок, для повышения стрессоустойчивости.
Шоколад способствует похудению
Конечно, речь идет только о черном горьком шоколаде в небольших количествах. Но это действительно так - один ломтик шоколада не только не навредит фигуре, но и притупит чувство голода на несколько часов.
Шоколад продлевает жизнь
А точніше, він знижує ризик серцево-судинних захворювань, смертність від яких займає по всьому світу лідируючі позиції. Багаторічні дослідження показали, що люди, які регулярно вживають невелика кількість шоколаду, живуть на кілька років довше.
Шоколад корисний при простудних і вірусних захворюваннях
Чашка гарячого натурального шоколаду зігріває, заспокоює хворе горло і полегшує кашель.
Шоколад корисний для зубів
Но только натуральный шоколад, не содержащий сахара. Сахар способствует возникновению кариеса, а вот какао - наоборот. Поэтому педиатры рекомендуют молодым родителям баловать своих детишек натуральным шоколадом, а не всяческими карамельками.
Шоколад укрепляет иммунитет
Поэтому в небольших количествах он особенно рекомендован с наступлением зимних холодов и весной, когда наступает пик гиповитаминозов.
Важно помнить, что переизбыток шоколада может привести к аллергии, перенасыщению кофеином и прочим нежелательным реакциям организма.
Но маленькая долька хорошей натуральной шоколадки только пойдет на пользу и здоровью, и настроению!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
Тип шоколаду | Білий |
Вага | 250 г |
Виробник | Cargill |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 110 ₴