Кокосовий цукор (Індонезія) ЕКО.Вага:1кг.
320 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 112946035
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Кокосовий цукор - це продукт, який отримують із соку суцвіть кокоса. Цукор кокоса - це повністю органічний продукт, який має коричневий колір і дуже приємний, оригінальний смак карамелі або кокоса. Користь кокосового цукру обумовлена способом його виробництва. Видобувають його так само, як березовий сік. Далі, нектар, що зібрали - сушать на сонці, в результаті чого, він стає як густий сироп. Для того, що б вийшли кристалічні гранули, сироп гарненько висушують або ж заморожують.
У кокосовому цукрі міститься дуже багато необхідних для організму речовин, в основному вітаміни В, РР, різні мінерали, амінокислоти. Калорійність кокосового цукру на 100 грам - 380 ккал.
Кокосовий цукор широко використовується в кулінарії. Абсолютно всі страви, в яких використовують білий рафінований цукор, можна приготувати з кокосовим. Він здатен поліпшити смак будь-якого печива, шоколаду, тортика, десерту, варення та інших страв. На його основі можна приготувати дуже смачні компоти, коктейлі, соки та смузі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип цукру | Кокосовый |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 320 ₴/упаковка