Кокосовий цукор (Інфезія) ЕКО. Вага: 500 грамів.

175 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 112946034
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Кокосовий цукор , вироблений в Індонезії компанією, це натуральний нерафінований цукор, отриманий через висушування соку кокосової пальми, що не зазнав будь-якого технологічного оброблення.
Вміст сахарози в органічному кокосовому цукрі становить лише 70-89%. Інші сухі речовини представлені розчинними харчовими волокнами та іншими компонентами соку, внаслідок чого кокосовий цукор має нижчий, порівнюючи з промисловим цукром, глікемічний індекс становить 55 одиниць.
Органічний кокосовий цукор має приємний карамельний смак і аромат.
Кокосовий цукор, що виготовляється із соку суцвіть кокосових пальм, серед наших співгромаджений тільки починає набирати популярність. Водночас від звичного бурякового піску його відрізняє не тільки походження, але й основні властивості, завдяки яким екзотичний продукт вважається більш корисним і приємним на смак.
Кокосовий цукор містить у своєму складі низку рідкісних компонентів
Кокосовий цукор продукт, який виготовляють із соку кокосової пальми, представника родини Пальлових, родом Кокос. Її сік стали використовувати для виробництва цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб для початку трохи розігріти сік на сонці, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.
Глікемічний індекс кокосового цукру становить 35, що вважається найнижчим показником серед подібних продуктів. Кілька років тому найбільш корисним підсолоджувачем вважали тростинний цукор, глікемічний індекс якого становить 68. Цей індекс показує швидкість розщеплення вуглеводного продукту. Чим він нижчий, тим корисніший продукт. За основу беруть глікемічний індекс глюкози, тобто 100. Високий глікемічний індекс підвищує рівень цукру в крові, викликає різкий викид інсуліну. Цей гормон перетворює вуглеводи на жирові відкладення. Вживання кокосового цукру замість звичних підсолоджувачів допоможе контролювати вагу, а також рівень холестерину.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 0.5 г |
Ціна за 1 кг | 300 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Дой-пак |
Тип цукру | Кокосовий |
- Ціна: 175 ₴