Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3937 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 1кг.

Топ продаж -5% Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 1кг.
  • Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 1кг., фото 2

1 100 

1 050 

  • Готово до відправки
  • Код: 71282573
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 1кг.
Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 1кг.
1 100 1 050 
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Агар-Агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт (суміш полісахаридів агарози та агаропектину), що отримується за допомогою екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін.), що ростуть у Білому морі та Тихому океані, і Утворює у водних розчинах щільний холодінь. Агар-агар є рослинним замінником желатину. 

ЗІЗВОВІДНІСТЬ.
Агар-агар виробляється за такою технологією: миття й очищення водоростей — обробка лугом і водою — екстракція — фільтрація — застигання — пресування — сушіння — подрібнення. У класифікації харчових добавок має номер E 406. 

ПОЛЬЗА АГАГ-АГАРА.

Завдяки агар-агару йоду, що входить до складу, він сприятливо діє на щитоподібну залозу. Кальцій у складі агар-агара зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси в клітинах організму. Агар-агар погано засвоюється організмом, тому його використання в кондитерських виробах знижує їх калорійність і робить їх вживання безпечнішим для людей зі схильністю до повноти. Крім цього, корисні властивості агар-агару полягають у тому, що він знижує кислотність у шлунку, очищає організм від шлаків і токсинів, стабілізує рівень глюкози в крові, знижує рівень холестерину, жирів і цукру.

Завдяки властивості агар-агара погано засвоюється організмом його використовують з медичною метою як проносний.



ЗАСТОСУВАННЯ АГАР-АГАРА.
Агар використовують у кондитерській промисловості під час виробництва мармеладу, желе, у разі отримання м'ясних і рибних холоденів, під час виготовлення морозива, де він запобігає утворенню кристаликів льоду, а також під час освітлення соків. 

Агар-агар нерозчинний у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від вищої від 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмеженим в'язанням. У разі охолодження до температур 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим (тобто можна знову нагріти й під час охолодження він застигне). Під час нагрівання кислотних розчинів агар-агара за високих температур може відбуватися гідролітичне розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару за температур до 60 градусів. 

Специфікація: 

Сила гелю (міцність сьогодні) (по Ніккану) —                     1250 г/см2

рН (1,5% раствор) –                                                                6,2

Температура жування —                                                   41 0З

Температура розчинення —                                                    95 0З

Вміст золи —                                                                  <5%

Влага –                                                                                       17,4%

Кількість мікроорганізмів на чашках Петрі —                <5000/г

Дріжджі та цвілі                                                                 < 300/г

Енергетична цінність: 301 ккал. 1264 кДж. / 100г.
Харчова цінність: білки-4 г. Жири-0г. Вуглеводи 76г.

Зберігання:

Агар  має зберігатися в сухому прохолодному місці.

Основні
СкладСила гелю 1200
ВиробникROKO
ТипЗагущувач
Вага1000 г
Країна виробникІспанія
Користувальницькі характеристики
Сила гелю1200
  • Ціна: 1 050 
  • Спосіб упаковки: Оригінальне паковання картонної скриньки 20 кг. Фасовка (дой-пак) 0.1кг., 0.25кг., 0.5кг., 1кг.
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 20 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 1кг.»

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner