Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4135 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Ламінарія сублімована порційна

-20% Ламінарія сублімована порційна
  • Ламінарія сублімована порційна, фото 2
  • Ламінарія сублімована порційна, фото 3

75 ₴

60 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 5119100
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Ламінарія сублімована порційна
Ламінарія сублімована порційна
75 ₴60 ₴
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Водорості ламінарії, висушені механічним способом у термо-пічах, різьблені і пресовані в формі таблетки, вагою 20 гри.
Зміст піску < 0 %. Вологість - це 18 відсотків.
Коефіцієнт гідратації (збільшення) - 1 : 14+.
Строкині зберігання = 3 роки.
Використовуються в продуктовому виробництві для приготування порційних бульйонів та порційних салатів.

Ламінарія

Однією з головних цінностей японської ламінарії є високий вміст органічного йоду (0,06 — 0,09%), який легко засвоюється організмом і не викликає алергічних реакцій.

Сублимована ламінія містить білки, які прирівнюються до білого м’яса, вуглеводів та харчової кислоти (альгінова, яблучна, молкова). Також там міститься найбагатший набір мікроелементів (йод, калій, фосфор, кальцій, цинк, залізо, мідь та інші) та вітаміни (A, B1, B2, B6, B12, D, C, PP), біологічна активність яких набагато вища, ніж у наземних рослинах.

Яка різниця між сухою морською капустою і сублімованою?

Об’ єднання — це процес, який включає два етапи: заморожування і заморожування. Свіжесобрану морську капусту промивають, а потім виморожують. Таким чином, все волога перетворюється на пару, який відразу ж випаровується. Потім капусту кладуть у вакуумні пакети і транспортують.

А от ламінарія сушиться більш простим способом: її збирають, вилазять на плити, на які потрапляють прямі сонячні промені.

Ламінарії

  • залізо підвищує рівень гемоглобіну;
  • Для росту клітин і загоєння ран потрібен марганець.
  • кальцій — важливий елемент для підтримування твердих кісток і оптимальної м’язової функції;
  • магній — забезпечує енергетичний, вуглеводний та жировий обмін в організмі;
  • Медь — збільшує активність інсуліну, підвищує імунітет
  • цинк допомагає долати стрес.
  • рибофлавін - корисний при серцево-судинних захворюваннях;
  • ніацин — допомагає організму перетворювати їжу в енергію.
  • тимін бере участь у клітинному обміні речовин;
  • вітаміни A — сприяють нормальному обміну речовин;
  • вітамін С допомагає боротися з хронічними захворюваннями.
  • вітамін В — необхідний для клітинного метаболізму та постачання енергії

Застосування і профілактика

  • годує тіло йодом.
  • Вилікує щитовидну залозу;
  • зміцнює серце й посудини.
  • зменшує ризик ракових захворювань.
  • Підвищує імунітет.

Інтеллект: йод поліпшує роботу мозку.

Рядкова фігура:

  • дієтичний засіб — дає відчуття ситості;
  • очищує організм від шлаків.
  • Людина худіє, але при цьому отримує всі білки, вітаміни і мікроелементи.

Гарна шкіра:

  • Зціляє від екзек та інших шкірних захворювань.
  • Тоді шкіра гладенька і шовкова.

Користь вагітним і дітям: Іод стимулює розвиток дедалі більшої кількості організму.

Смачно і просто:

  • можна готувати прості салати, виногріти, котлети, супи і т.д.
  • за смаком нагадує гриби, кальмари, креветки.
  • Дуже відрізняється від капусти в металевих банках.

Приготування

Японська морська капуста замочується на 2-8 годин у холодній воді (на 1 частина водорості беруть 18 частин води). При цьому маса ламінарії зростає приблизно в 13-15 разів. 

Рецепти

  1. Салат з морською капустою, яйцем і змінною. Беруть 100 г ламінаріїв, 2-3 відварних яйця, додають подрібнений часник, зметені 0,5 склянки, сіль на смак. Можна додати дрібнонарізані цибулі, вимочений в оцті.
  2. Тушена морська капуста з цибулею і морквою. Обжарюють моркву (2 шт.) з цибулею (1-2 головки) на рослинній олії, потім додають 100 гри ламінаріїв, солять на смак і тушкують під кришкою 15 хвилин. Можна додати за п’ять хвилин до готовності 1 їдальню ложку корейського соусу або томату, або бульйон до смаку.
  3. Морська капуста з огірком. Свіжі огірки та сирі моркву тчуть на терці, додають 100 г ламінаріїв. Соль, цукор, оцет (або соєвий соус), часник — на смак, рослинна олія, кунжут.

Перші страви. За 10-15 хвилин до закінчення варіння супів, що стікав додаються 100-200 г напівфабриката ламінарії.

Основні атрибути
Країна виробникКитай
Вага0.01 кг
Користувальницькі характеристики
УпаковкаВтрачена упаковка
  • Ціна: 60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner