Кунжут чорний (Індія) вага: 1 кг
250 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 34593335
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Чорний кунжут — це не що інше, як неочищене насіння рослини, іменуваної сезам. Та й сам продукт більше відомий кулінарам під цією назвою або як симсім. Добувають це насіння з коробочок трав'янистої рослини, що росте в Африці, а також країнах Азії, зокрема в Індії та Китаї, а також у Кореї. Який виглядає цей продукт, ви можете бачите на фото.
У кулінарії чорний кунжут почали застосовувати в східних країнах, додаючи його в солодощі та халву. Отримували з нього приємну на смак пасту, яка сама по собі мала солодкуватий присмак, попри те, що сезам має злегка гіркий посмак.
Прийшовши до нас, ця пряність здобула великий попит в кулінарів. Вона міцно увійшла до списку улюблених приправ і застосовується кухарями для посипання булочок,салатів тощо.
Також його використовують у приготуванні:
-
східних солодощів;
-
маринадів;
-
ролів;
-
страв корейської кухні;
-
м'яса.
Воно здатне позбавити пристрасті до солодкого. У своєму складі чорний кунжут містить багато клітковини та мікроелементів. Особливо корисний цей продукт дітям, адже його склад багатий на кальцій у легко засвоюваній організмом формі.
Кунжут (чорний).
Країна походження: Індія.
Енергетична цінність: 573 ккал.
Харчова цінність: Білки-18г. Жири-50г. Вуглеводи-23г.
Зберігати в сухому прохолодному місці, без доступу світла.
При температурі 10-25 ° C і відносній вологості <75%_
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вага | 1 г |
Ціна за 1 кг | 175 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | дой пак |
- Ціна: 250 ₴/упаковка