Мигдальне борошно (Туреччина) вага: 1кг.

500 грн
- На складі
- Код: 103
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Міндальна мука ✔ Це мигдалевий горіх (солодкий) подрібнений до певних фракцій, які широко використовуються у кулінарній справі. Як правило, мигдалеве борошно необхідне для приготування, випічки. горіхових начинок, пісково-орехових і білково-орехових напівфабрикатів. Крім того, вона часто використовується як добавка для багатьох видів тіста. З мигдалевими муками часто готують мигдалевий крем — відмінну начинку для тарсалеток та шпильок.
Також, Мигдалеве борошно Його використовують у складі соусів і супів, які традиційно використовуються для середземноморської кухні. Мигдалеве борошно сприяє тому, що страва стає густішою. Дуже важливим аспектом використання мигдалевої муки є те, що в ній зберігаються майже всі корисні властивості горіхових ядер, а також їхній ніжний аромат і тонкий смак.
Без мигдалевого борошна просто неможливо уявити, як готують багато десертів, які стали класикою кондитерської справи: неймовірно ніжні пір’яні макарони, бісквіти дружиниаз і декуаз, грузевий пиріг з франжіпаном, а також Chateau Pithiviers ru знаменитий французький слоєвий пиріг.
Ще одною достаткою Мигдалеве борошно є тим, що воно підходить для чутливих людей. Через те що алергіки часто реагують на глютен ✔ речовина, яка міститься у виробах з інших видів борошна, мигдалевий варіант дуже придатний для заміни продуктів, згаданих вище. Каліфорійність мигдалевого борошна становить 635 ккал на 100 грамів. Харчова (пілотова) цінність на 100 продуктах: білки - 22,4; жири - 55,9 г; вуглеводи - 12,3 р.
Основні | |
---|---|
Вага | 1 кг |
Країна виробник | Туреччина |
Термін придатності | 24 міс |
Ґатунок | Вищий |
Ціна за 1 кг | 450 |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | дой пак |
- Ціна: 500 грн