Кунжут білий (Індія) вага:500гр

100 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 34593331
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Кунжут білий – Найбільш популярні на сході і середньому сході. Це той самий кунжут до якого ми з вами звикли. Його використовують у кулінарії, кондитерському виробництві, з нього роблять кунжутне масло.
Кунжут (від лат. Sesamum – масляне рослина) – одно - або багаторічна рослина, в стручках якого дозрівають кунжутне насіння. Існує кілька видів насіння кунжуту: білі, жовті, коричневі та чорні. Але найчастіше зустрічаються два основних види: білі і чорні. Білі застосовуються в кулінарії для страв, які піддаються термічній обробці, а чорні – навпаки. Саме цей вид більш ароматний.
Використовувати насіння кунжуту людство почало дуже давно. Його застосовували з лікувальною метою ще в Стародавній Греції, Римі, Вавілоні та Китаї. Згадки про кунжутній олії відображені в стародавньому культурну спадщину багатьох країн, а також у Святому письмі. Першим, хто описав максимальну кількість корисних властивостей кунжуту і кунжутної олії був Авиценн, який створив величезну працю по лікуванню в 11 ст.
Зараз насіння кунжуту для експорту вирощують в Закавказзі, Середній Азії, на Далекому Сході та в Індії.
Використання і застосування
Насіння кунжуту в кулінарії використовують для приготування казинаков, цукерок, халви та інших солодощів, у хлібобулочних виробах і як приправу до м'яса.
Кунжут (білий).
Країна походження: Індія.
Енергетична цінність: 563 ккал.
Харчова цінність: Білки-18г. Жири-50г. Вуглеводи-23г.
Зберігати в сухому прохолодному місці, без доступу світла.
При температури 10-25 ° C і відносній вологості <75%
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
- Ціна: 100 грн