Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія).Вага:250г.
300 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 9
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Агар-агар.
Агар-агар (агар) – це натуральний продукт рослинного походження без запаху і стороннього присмаку, який добувають з певних видів морських водоростей. Агар є найкращою альтернативою желатину. Агар - ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворююча потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з найкращих варіантів для заміни інших желюючих продуктів (каррагенану, пектину та інших), у нього найкращі показники густоти, це один з кращих гелеутворюючих агентів.
Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м’ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів і т. д., а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербета, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т.д.
Основні | |
---|---|
Виробник | ROKO |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 250 г |
Склад | 1200 |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 300 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Фасовка дой пак 0,1 кг., 0,25 кг, 0,5 кг, 1кг., 5кг, 10кг.