Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4136 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Сорбінова кислота Е200 (54) вага:1 кг

Сорбінова кислота Е200 (54) вага:1 кг
  • Сорбінова кислота Е200 (54) вага:1 кг, фото 2

350 ₴/кг

  • Готово до відправки
  • Код: 54881650
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Сорбінова кислота Е200 (54) вага:1 кг
Сорбінова кислота Е200 (54) вага:1 кг
350 ₴/кг
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Харчовий консервант Е200 Сорбінова кислота — це хімічна речовина у формі невеликих за розміром прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е200 (сорбінова кислота) належить до речовин природного походження. Свою назву кислота й однойменний консервант отримали завдяки слову Sorbus, що в перекладі з латинської мови означає "рябіна".

Властивості
Сорбінова кислота являє собою білі, слабо пахнуть, кислуваті на смак моноклинні кристали, з температурою плавлення 132-135 °C. За кімнатної температури розчинність (на 100 г розчинника) сорбінової кислоти становить: у воді — 0,16 г, у 10%-м розчині кухонної солі — 0,07 г, у безводному етанолі та в оцтовій кислоті — приблизно 13 г, у оліях — 0,5-1 г. Область застосування та рекомендації.

М'ясні та ковбасні вироби
Додавання під час фаршеприготування сорбінової кислоти або сорбата калію до маси фаршу 0,05 — 0,1% для варених ковбасних виробів і 0,2-0,4% для твердих ковбас.
Сировини курячі тушки обприскують гарячим (70 °C) 7,5% розчином сорбінової кислоти або сорбата калію — збільшення терміну зберігання до 3-4 тижнів.
Рибні вироби
Для солоної риби — 2-4% сорбінової кислоти до маси солі. Консервована риба: до маси риби — 0,05-8% сорбінової кислоти.
Овочеві продукти
Під час маринуванні — 0,1-0,15% сорбінової кислоти або сорбата калію до маси продукту (закладку проводять спільно з оцтовою кислотою). Додавання цих консервантів у гарячий розсол дає змогу овочам залишатися хрусткими, а розсолу — прозорим. Томатна паста — 0,06% сорбінової кислоти або 0,05-0,15% сорбата калію додають наприкінці варіння.
Фруктові продукти
Свіжопротерті з цукром ягоди, плодово-ягідне пюре — додають 0,05-0,06% сорбінової кислоти або сортату калію. • Варення, джеми, повидло, мармелад — 0,05-0,12% сорбінової кислоти або 0,07-0,2% сорбата калію. Додавання проводять на останніх етапах варіння (можливе попереднє розчинення консервантів у невеликій кількості гарячого сиропу). Компоти — додавання 0,06% сорбінової кислоти дає змогу знизити температуру пастеризації до 70 °C і час її проведення на 20 хв.
Кондитерські вироби
Випічка — 0,1 — 0,15% сорбінової кислоти або 0,13 — 0,2% сорбата калію до маси тіста під час замішування. Олійний крем — 0,2% до маси крему сорбінової кислоти або сорбата калію збільшує термін зберігання за t — 8 °C з 36 до 120 годин.
Маргарин
Сорбінова кислота та сорбат калію оберігають маргарин від утворення цвілі та плям (бактерії прогоркання), від бактеріального розщеплення жирів і омилення. Додають 0,03 — 0,06% сорбінової кислоти в жирову фазу та 0,03% сорбата калію у водну фазу або тільки у водну фазу 0,06-0,12% сорбата калію.
Майонез, кетчуп, соуси.
До маси продукту 0,08 — 0,15% сорбінової кислоти або 0,1 — 0,2% сорбата калію. Томатна паста — 0,06% сорбінової кислоти або 0,05-0,15% сорбата калію додають наприкінці варіння.
Вино та напої
Загальноприйняті концентрації (% консерванта до маси вина): сорбінова кислота 0,01-02%, сорбат калію — 0,02-0.03%. Треба особливо підкреслити доцільність спільного застосування сорбінової кислоти та двоокису сірки (SO2). У вині в нормальному стані міститься невелика кількість двоокису сірки. Двоокис сірки сильно пригнічує молочнокислі бактерії, але вона не захищає вино від перебивання, тому що слабо ефективна проти дріжджів. Сорбінова кислота особливо ефективна проти дріжджів, однак, слабо пригнічує молочнокислі бактерії, окремі штами яких здатні відновлювати сорбинову кислоту до сорбінового спирту, який, реагуючи з етанолом, дає ефект "герієвого тону", що погіршує колірну гаму вина. Для захисту вина від перебивання використовують на 1 л вина 200 мг сорбінової кислоти або 270 мг сорбата калію спільно з 20-40 мг вільної двоокису сірки.
Хлібобулочні вироби
Використання сорбинової кислоти в борошняних виробах не створює проблем під час застосування замість дріжджів пекарського порошку. У цьому разі додається 0,1-0,2% сорбінової кислоти до маси борошна.

Сорбінова кислота упакована  1кг. 2кг. 5кг. 25кг.

Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і приміських околицях України!

Основні
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
консервант, харчова добавка Е-200Кислота сорбінова
харчова добавка Е-200Сорбінова кислота
консервантСорбінова кислота
  • Ціна: 350 ₴/кг
  • Спосіб упаковки: Оригінальне паковання ящик 25 кг. Фасовка от 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner