Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3610 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Сорбінова кислота Е200 (Китай) вага:1 кг

Сорбінова кислота Е200 (Китай) вага:1 кг
  • Сорбінова кислота Е200 (Китай) вага:1 кг, фото 2

400 /кг

  • Готово до відправки
  • Код: 54881650
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Сорбінова кислота Е200 (Китай) вага:1 кг
Сорбінова кислота Е200 (Китай) вага:1 кг
400 /кг
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Харчовий консервант Е200 Сорбінова кислота - це хімічна речовина у вигляді невеликих за розміром прозорих кристалів, які досить важко розчиняються у воді. Харчовий консервант Е200 (сорбінова кислота) належить до речовин природного походження. Свою назву кислота і однойменний консервант отримали завдяки слову Sorbus, що в перекладі з латинської мови означає "горобина".

Властивості
Сорбінова кислота являє собою білі, слабо пахнуть, кислуваті на смак моноклінні кристали з температурою плавлення 132-135°С. При кімнатній температурі розчинність (на 100 г розчинника) сорбінової кислоти становить: у воді — 0,16 г, у 10%-му розчині кухонної солі — 0,07 г, в безводному етанолі і в оцтовій кислоті — близько 13 м, в маслах — 0,5—1 р. Область застосування і рекомендації.

М'ясні і ковбасні вироби
Додавання при фаршеприготовлении сорбінової кислоти чи сорбату калію до маси фаршу 0,05 - 0,1 % для варених ковбасних виробів і 0,2 - 0,4 % для твердих ковбас.
Сирі курячі тушки обприскують гарячим (70 °С) 7,5 % розчином сорбінової кислоти чи сорбату калію - збільшення терміну зберігання до 3 - 4 тижнів.
Рибні вироби
Для солоної риби - 2 - 4 % сорбінової кислоти до маси солі. Консервована риба: до маси риби - 0,05 - 0,08 % сорбінової кислоти.
Овочеві продукти
При маринуванні - 0,1-0,15 % сорбінової кислоти чи сорбату калію до маси продукту (закладку проводять спільно з оцтовою кислотою). Додавання цих консервантів в гарячий розсіл дозволяє овочам залишатися хрусткими, а розсолу - прозорим. Томатна паста - 0,06 % сорбінової кислоти або 0,05-0,15 % сорбату калію додають наприкінці варіння.
Фруктові продукти
Свіжопротерті з цукром ягоди, плодово-ягідне пюре - додають 0,05-0,06% сорбінової кислоти чи сорбату калію. • Варення, джеми, повидло, мармелад - 0,05-0,12 % сорбінової кислоти або 0,07-0,2 % сорбату калію. Додавання проводять на останніх етапах варіння (можливе попереднє розчинення консервантів в невеликій кількості гарячого сиропу). Компоти - додавання 0,06 % сорбінової кислоти дозволяє знизити температуру пастеризації до 70 °С і час її проведення на 20 хв.
Кондитерські вироби
Випічка - 0,1 - 0,15 % сорбінової кислоти або 0,13 - 0,2 % сорбату калію до маси тіста при замішуванні. Масляний крем - 0,2 % до маси крему сорбінової кислоти чи сорбату калію збільшує термін зберігання при t - 8 °С з 36 до 120 годин.
Маргарин
Сорбінова кислота і сорбат калію оберігають маргарин від освіти цвілі і плям (бактерії згіркнення), від бактеріального розщеплення жирів і омилення. Додають 0,03 - 0,06 % сорбінової кислоти в жирову фазу і 0,03 % сорбату калію у водну фазу, або тільки у водну фазу 0,06 - 0,12 % сорбату калію.
Майонез, кетчуп, соуси.
До маси продукту 0,08 - 0,15 % сорбінової кислоти або 0,1 - 0,2 % сорбату калію. Томатна паста - 0,06 % сорбінової кислоти або 0,05 - 0,15 % сорбату калію додають наприкінці варіння.
Вино і напої
Загальноприйняті концентрації (% консерванту до маси вина): сорбінова кислота 0,01 - 0,02 %, сорбат калію - 0,02 - 0,03 %. Слід особливо підкреслити доцільність спільного застосування сорбінової кислоти та двоокису сірки (SO2). У вині в нормальному стані міститься невелика кількість двоокису сірки. Двоокис сірки сильно пригнічує молочнокислі бактерії, але вона не захищає вино від переброджування, т. к. слабо ефективна проти дріжджів. Сорбінова кислота особливо ефективна проти дріжджів, однак, слабо пригнічує молочнокислі бактерії, окремі штами яких здатні відновлювати сорбінову кислоту до сорбинового спирту, який, реагуючи з етанолом, дає ефект "геранієвої тону", що погіршує кольорову гаму вина. Для захисту вина від переброджування використовують на 1л вина 200 мг сорбінової кислоти або 270 мг сорбату калію спільно з 20 - 40 мг вільної двоокису сірки.
Хлібобулочні вироби
Використання сорбінової кислоти в борошняних виробах не створює проблем при застосуванні замість дріжджів пекарського порошку. В цьому випадку додається 0,1-0,2 % сорбінової кислоти до маси борошна.

Сорбінова кислота упакована 1кг. 2кг 5кг 25кг.

Доставляємо Ваші замовлення за допомогою перевізників по всіх містах і передмістях України!

Основні
Країна виробникКитай
Користувальницькі характеристики
консервант, харчова добавка Е-200Кислота сорбінова
харчова добавка Е-200Сорбінова кислота
консервантСорбінова кислота
  • Ціна: 400 /кг
  • Спосіб упаковки: Оригінальна упаковка ящик 25кг. Фасовка від 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner