Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4281 відгук
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Желатин яловичий 240 (Туреччина).Вага: 500 грамів.

Желатин яловичий 240 (Туреччина).Вага: 500 грамів.

340 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
  • Код: 41
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Желатин яловичий 240 (Туреччина).Вага: 500 грамів.
Желатин яловичий 240 (Туреччина).Вага: 500 грамів.
340 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Желатин являє собою чистий і легко засвоюваний білок, що містить колаген і амінокислоти, які є будівельними блоками білків.Желатин використовується для багатьох страв, від десертів до напоїв.

Желатин – це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язка, желеподібна речовина,яку отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Застосування желатину в кулінарії.
Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають у кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (заливне, холодець, студень).
Речовина використовується також в морозиві: він запобігає утворенню кристалів цукру в мороженій масі, а також впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, безсумнівно, доводилося користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристали прозорі або злегка жовтуваті, речовина не має ні смаку, ні запаху. Розведена у воді або кислотах, речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить в стан холодцю.
Харчова цінність

Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки – 355 кКал. Значить, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, інакше наберете кілька зайвих кіло.
Хімічний склад і корисні властивості желатину

Продукт являє собою суміш з білкових сполук тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін Всі ці речовини відіграють важливу роль в активізації розумових та інших процесів в організмі.

Характеристики:

 

Міцність по Блюм:

221

В'язкість, мпа ( 6,67% розчину при температурі 60°С ):

3,37

Вологість (16 год, 105 °С), %

11,3

рН – кислотність (6,67 % розчину, 60°С):

5,07

Зола, (550°С):

<2,0 %

Вміст Н2О2:                                                

<10 ppm

Миш'як:

<1,0 ppm

Кадмій:

<0,5 ppm

Хром:

<10,0 ppm

Мідь:

<30,0 ppm

Ртуть:

<0,15 ppm

Свинець:

<5,0 ppm

Цинк:

<50,0 ppm

SO2:

<50,0 ppm

Загальна кількість мікроорганізмів в 1 г

<1000

Колі-форми, в 1 г

не виявлені

Ентеробактерії, в 1 г

не виявлені

Стафілококи, у 1 г

не виявлені

Клостридії, в 1 г

не виявлені

Сальмонела, в 25 г

не виявлені

 

 _

Основні
Склад220 bloom
ТипЖелатин
Країна виробникНімеччина
ВиробникGelita
Вага1000 г
Користувальницькі характеристики
Країна походженняНімеччина
Загущувач, гелеутворювачжелатин харчовий
  • Ціна: 340 ₴/упаковка
  • Спосіб упаковки: Гаманець 25 кг. Фасування 0,1 кг. 0,25 кг. 0,5кг. 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner