Желатин яловичий 240 (Туреччина).Вага: 500 грамів.
340 ₴/упаковка
- Готово до відправки
- Код: 41
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Желатин являє собою чистий і легко засвоюваний білок, що містить колаген і амінокислоти, які є будівельними блоками білків.Желатин використовується для багатьох страв, від десертів до напоїв.
Желатин – це унікальна харчова добавка, отримана шляхом змішування білків тваринного походження. В'язка, желеподібна речовина,яку отримують шляхом виварювання кісток, зв'язок і сухожиль (а також деяких інших тканин) у звичайній воді. У складі цих продуктів міститься речовина колаген (білок).
Застосування желатину в кулінарії.
Желатин широко застосовується в кулінарії. Його додають у кондитерські вироби (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м'яса або риби (заливне, холодець, студень).
Речовина використовується також в морозиві: він запобігає утворенню кристалів цукру в мороженій масі, а також впливає на процес денатурації білків.
Якщо ви хороший кулінар, то вам, безсумнівно, доводилося користуватися желатином. Харчовий желатин зазвичай продається в сухому вигляді, кристали прозорі або злегка жовтуваті, речовина не має ні смаку, ні запаху. Розведена у воді або кислотах, речовина сильно набухає, але не розчиняється повністю. Щоб остаточно розчинити желатин, з'єднання потрібно підігріти, після охолодження розчин переходить в стан холодцю.
Харчова цінність
Білків у складі продукту найбільше. У 100 грамах желатину міститься 87,5 г білків. Енергетична цінність харчової добавки – 355 кКал. Значить, не варто зловживати їжею з високим вмістом желатину, інакше наберете кілька зайвих кіло.
Хімічний склад і корисні властивості желатину
Продукт являє собою суміш з білкових сполук тваринного походження. У ньому міститься до 18 амінокислот: пролін, гліцин, аланін, оксипролін, аспарагінова, глютамінова кислоти та ін Всі ці речовини відіграють важливу роль в активізації розумових та інших процесів в організмі.
Характеристики:
Міцність по Блюм: |
221 |
В'язкість, мпа ( 6,67% розчину при температурі 60°С ): |
3,37 |
Вологість (16 год, 105 °С), % |
11,3 |
рН – кислотність (6,67 % розчину, 60°С): |
5,07 |
Зола, (550°С): |
<2,0 % |
Вміст Н2О2: |
<10 ppm |
Миш'як: |
<1,0 ppm |
Кадмій: |
<0,5 ppm |
Хром: |
<10,0 ppm |
Мідь: |
<30,0 ppm |
Ртуть: |
<0,15 ppm |
Свинець: |
<5,0 ppm |
Цинк: |
<50,0 ppm |
SO2: |
<50,0 ppm |
Загальна кількість мікроорганізмів в 1 г |
<1000 |
Колі-форми, в 1 г |
не виявлені |
Ентеробактерії, в 1 г |
не виявлені |
Стафілококи, у 1 г |
не виявлені |
Клостридії, в 1 г |
не виявлені |
Сальмонела, в 25 г |
не виявлені |
_
Основні | |
---|---|
Склад | 220 bloom |
Тип | Желатин |
Країна виробник | Німеччина |
Виробник | Gelita |
Вага | 1000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна походження | Німеччина |
Загущувач, гелеутворювач | желатин харчовий |
- Ціна: 340 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Гаманець 25 кг. Фасування 0,1 кг. 0,25 кг. 0,5кг. 1кг.