Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3610 відгуків
promo_banner
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 100г.

Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 100г.
  • Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 100г., фото 2

125 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 712825732
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 100г.
Агар агар (1200)TM Rokogel (Іспанія) 100г.
125 
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Агар-Агар (від малайського агар-агар — водорості) — продукт (суміш полісахаридів агарози і агаропектіна), одержуваний шляхом екстрагування з червоних і бурих водоростей (Gracilaria, Gelidium, Ceramium та ін), які ростуть в Білому морі і Тихому океані, і утворює в водних розчинах щільний холодець. Агар-агар є рослинним замінником желатину. 

ВИРОБНИЦТВО.
Агар-агар проводиться за наступною технологією: миття і очищення водоростей – обробка лугом і водою – екстракція – фільтрація – застигання – пресування – сушка – подрібнення. У класифікаторі харчових добавок має номер E 406.

КОРИСТЬ АГАРУ.
Водорості, що дають агар-агар, надзвичайно багаті йодом, кальцієм, залізом і іншими цінними речовинами і мікроелементами. Агар-агар не є джерелом калорій (нуль калорій), оскільки не засвоюється організмом людини. Разбухающая субстанція агару не розкладається в кишечнику, так як дуже швидко проходить через нього. Дія агару має легкий проносний ефект і засноване на тому, що, розбухаючи, він значно збільшується в об'ємі, заповнює великий простір кишечника і тим самим стимулює перистальтику. Своїми якостями агар зобов'язаний високому вмісту в ньому грубого волокна. Агар-агар виводить з організму токсини і шлаки, видаляє шкідливі речовини з печінки, покращує її роботу.

ЗАСТОСУВАННЯ АГАРУ.
Агар використовують у кондитерській промисловості при виробництві мармеладу, желе, при отриманні м'ясних і рибних холодців, при виготовленні морозива, де він запобігає утворенню кристалів льоду, а також при освітленні соків.

Агар-агар розчиняється у холодній воді. Він повністю розчиняється тільки при температурах вище 90 градусів. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. При охолодженні до температури 35-40 градусів він стає чистим і міцним гелем, який є термообратімим (тобто можна знову нагріти і при охолодженні він застигне). При нагріванні кислотних розчинів агар-агару при високих температурах може здійснюватися гидролитическое розщеплення. Тому рекомендується додавати кислоту/кислоти (фруктові соки, наприклад) після розчинення агар-агару при температурах до 60 градусів.

Специфікація: 

Сила гелю (міцність холодцю) (за Никкану) – 1250 г/см2

рН (1,5% розчин) – 6,2

Температура желювання – 41 0З

Температура розчинення – 95 0С

Вміст золи – <5%

Волога – 17,4%

Кількість мікроорганізмів на чашках Петрі - <5000/г

Дріжджі і плісені - < 300/г

Зберігання:

Агар  повинен зберігатися в сухому прохолодному місці.

Основні
ВиробникROKO
Країна виробникІспанія
Вага100 г
Склад1200
ТипЗагущувач
Користувальницькі характеристики
Сила гелю1200
  • Ціна: 125 
  • Спосіб упаковки: Оригінальна упаковка 25кг. Фасовка 0.25 0.5 кг. кг. 1кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner