Агар агар (1200) Іспанія.Вага:100г.
125 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 712825732
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Агар-агар.
Агар-агар (агар) – це натуральний продукт рослинного походження без запаху і стороннього присмаку, який добувають з певних видів морських водоростей. Агар є найкращою альтернативою желатину. Агар - ідеальний желюючий агент для додавання в десерти, кондитерські та вегетаріанські вироби. Гелеутворююча потужність агару в десять разів більше, ніж желатину. Агар один з найкращих варіантів для заміни інших желюючих продуктів (каррагенану, пектину та інших), у нього найкращі показники густоти, це один з кращих гелеутворюючих агентів.
Агар-агар можна використовувати для приготування солодких або солоних страв, а саме для приготування желе, тістечок, пудингів, сиропів, молочних желейних десертів, йогуртів, морозива (запобігає утворенню кристалів льоду), м’ясних і рибних холодців, як загусник супів, соусів і т. д., а також агар використовують при виробництві консервів, сирів, майонезу, щербета, зефіру, начинок-суфле в цукерках і т.д.
Основні | |
---|---|
Виробник | ROKO |
Країна виробник | Іспанія |
Вага | 100 г |
Склад | 1200 |
Тип | Загущувач |
Користувальницькі характеристики | |
Сила гелю | 1200 |
- Ціна: 125 ₴/упаковка
- Спосіб упаковки: Оригінальна упаковка 25кг. Фасовка 0.25 0.5 кг. кг. 1кг.