Кунжутна паста (Тахіні). Вага: 250 г.

100 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 0805500
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Тахіні, тхіна, тахіна — це варіанти назви дуже ароматної та корисної пасти, яка готується з насіння кунжуту. Тахіні має незвичайний, злегка пряний смак і широко застосовується в кулінарії країн Сходу. Саме ця паста є обов'язковим компонентом хумусу та надає йому неповторного смаку. На основі тахіні готують різноманітні соуси-дипи до фалафелю, овочів і м'яса. Також її використовують у маринадах для птиці, риби та соєвого сиру тофу.
Кунжутна паста гладка та течайна за консистенцією, тому перед вживанням її бажано злегка струснути.Склад: насіння кунжуту смажене 100% Енергетична цінність на 100 г продукту: 565 ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту: білки — 19,4 г, жири — 48,7 г, вуглеводи — 12,2 г. Що стосується користі: кальцій, магній, фосфор, жирні кислоти, вітаміни груп А, В і РР — це лише The Planment, що є в цьому продукті. А наявність рослинного білка в тахіні робить її незамінною для веганів і вегетаріанців.
Корисні властивості кунжутної пасти Тахіні
Паста Тахіні повністю зберігає всі корисні властивості кунжуту, а на смак і консистенції схожа на арахісову олію. Сприятливо впливає на структуру шкіри, нігтів і волосся. Рекомендована хворим на цукровий діабет і такі легеневі захворювання, як астма та одишка. Корисна у разі немовляти, сприяє очищенню організму та схудненню. Кунжутна паста багата на мікроелементи та поліненасичені кислоти.
Як вживати пасту Тахіні
Кунжутна паста Тахіні входить до складу багатьох страв Греції, Болгарії, Туреччини та Кіпру. Вона ідеальна для приготування соусів і сиропів. Її використовують у рецептах солодких східних страв, а також пасту можна вживати самостійно. Тахіні приймають по одній столовій ложці вранці як вітамінно-мінеральний комплекс, їдять із сиром, медом, кашами.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 100 грн