Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4044 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Шоколад Аріба білий 31%, в дисках, ТМ Master Martini, (Італія) Вага:250 грам

Новинка Шоколад Аріба білий 31%, в дисках, ТМ Master Martini, (Італія) Вага:250 грам
  • Шоколад Аріба білий 31%, в дисках, ТМ Master Martini, (Італія) Вага:250 грам, фото 2
  • Шоколад Аріба білий 31%, в дисках, ТМ Master Martini, (Італія) Вага:250 грам, фото 3

115 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 280110250
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Шоколад Аріба білий 31%, в дисках, ТМ Master Martini, (Італія) Вага:250 грам
Шоколад Аріба білий 31%, в дисках, ТМ Master Martini, (Італія) Вага:250 грам
115 ₴
Немає в наявності
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Італійський білий шоколад Ariba у формі дисків — високий натуральний шоколад, який широко використовують у конситерському виробництві.

Особливості:

- Шоколад Аріба виробляють з натуральних інгредієнтів, тому підходить для дітей.

- Володіє м'яким молочно-ванильним смаком, інтенсивним ароматом і розсипчастою текстурою.

- Весь шоколад готовий до споживання без додаткової обробки.

Використовується для Приготування цукерок, кухонних плиток, кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, ганашу, десертів, а також виготовлення шоколадних прикрас (фіурків), застосовується в шоколадних фонтанах і фондах.

Білий шоколад вимагає темпераменту.

Темперування шоколаду ручним способом:

1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.

2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.

3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.

4. Перемішати до температури 30-32 °С.

 

Рекомендація для темперування:

Під час темперації шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.

- Під час адміністрування необхідний ретельний контроль кінцівки температури.

- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті і сухі інструменти і посуд.

- Для темперування потрібно брати не менше 1кг шоколаду.

Текунь – 4 краплі

Шоколад Ariba має сертифікат кошерності.

Склад: Цукор, какао-мало (31%), знежирене цільне молоко, емульгатор Ліцитин E322, природний екстракт ванілі, ароматизатор. Продукт не містить пальмової олії.

Шаблони зберігання: Зберігати у сухому прохолодному місці при температурі не вище 20 градусів за Цельсієм.

Пакування: Zipp-Lock пакет або заводська упаковка - при замовленні 10кг.

Виготовлений 23/03/22.

Термін зберігання: 18 місяців температура не перевищує 20 градусів у сухому місці.

 

Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
  • Ціна: 115 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner