Полідидекстроза (54) Вага: 500 грамів

85 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 0001050500
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
ПОЛІДЕКСТРОЗА — НОВИЙ РІВЕНЬ ПІТАННЯ ДЛЯ СУЧАСНОГО ПРИГОДАННЯ
Глюкоза — це цукор у нашій крові, який забезпечує нас енергією. Коли десятки цукрів глюкози з'єднані разом, це називається крохмалем. Але є способи з'єднання глюкози, які не розщеплюються організмом і це добре. Ми не можемо витягати енергію з трави, тому що глюкозні цукри, які становлять целюлозу, структурно подібну до крохмалю, пов'язані між собою зв'язки, які не можуть зруйнувати травні ферменти. Отже, целюлоза проходить без розщеплення в кишківник, де вона функціонує як нерозчинна клітковина.
Виділяючи лише 1 ккал/г, полідекстроза стала багатоцільовим інгредієнтом, що допомагає виготовцям інгредієнтів збільшувати вміст харчових волокон замінювати цукор, крохмаль і жир.
Це так само дає можливість виробникам харчових продуктів та напоїв створювати продукти зі зниженим вмістом калорій і знизити калорії в різних харчових продуктах, включно з напоями, тортами, цукерками, десертними сумішшю, сухими сніданками, замороженими десертами, пудинги та ін. Це також корисно для низьковуглеводних продуктів, що не містять цукру.В 1981 році полідекстроза була класифікована як розчинна клітковина. Численні дослідження продемонстрували свою безпеку та позитивний вплив на травлення.
Полідидекстроза є розчинним нев'язким штучним полімером, який тільки частково ферментує мікробіотою кишківника.
Важливим чинником, що привертає увагу харчових виробництв до використання полідекстрози в різних застосуваннях, є ее простота. Однорідність з'єднання може працювати у своїх інтересах , порівнюючи з зерновими волокнами, в певних застосуваннях.
ПОЛІДЕКСТРОЗА В ПРОДУКТАХ:
— не схильна до природних змін, які можуть впливати на натуральні продукти.
— не заважає смаку кінцевого продукту. Смак, описаний як чистий і не солодкий (від погляду вмісту низької калорійності).
— висока розчинність, здатність до в'язкості, подібні до сахарозу, роблять полідекстрозу досить універсальною, щоб додати бажану текстуру для різних рідин, включно з молочними напоями та йогуртами, соусами, а також зменшувати кількість калорій із жиру або цукру. Споживачів притягує гладкіша й більш насичена консистенція, коли справа доходить до різних рідин. Смак і текстура завжди є ключовими питаннями для здорової аудиторії.
— заміна цукру, жиру або крохмалю. Як розчинний волокна з здатністю зв'язувати воду полідекстроза може частково або повністю замінити цукор, жир або крохмаль у складі, що означає, що він може бути представлений як низька калорія або навіть низький глікемічний індекс.
— чудова текстура навіть без цукру. Полідидекстроза особливо добре працює в харчових продуктах, які вимагають наповнювачів або ті, які традиційно солодки або багаті на жир. Вона здатна підтримувати текстуру та відчуття в роті, які часто втрачаються в процесі видалення цукру та жиру, щоб зменшити кількість калорій.
Стає реальним домогтися 50% скорочення ккал без компромісів на смак і якість харчування.
Оскільки ожиріння є найбільш невідкладною дієтичною проблемою, є низка стратегій, які виробники харчових продуктів використовують для привернення уваги до здоров'я.— низька калорійність. Оскільки полідекстроза тільки частково метаболізується в травній системі людини, вона вносить тільки 25% калорій цукру (1 ккал/г проти 4 ккал/г) і тільки 11% калорій жиру (9 ккал/г).
ПЕРЕВАГИ ПОЛІДОКСТРОЗИ:
- Усунення закрепів.
- Пришвидшений метаболізм.
- Зниження рівня глюкози в крові.
- Пребіотичний ефект.
- Довгострокове керування вагою.
Полідидекстроза є джерелом харчових волокон, які можуть бути додані до найрізноманітніших продуктів: замінник цукру, закуски, традиційні хлібобулочні вироби, напої, цукерки, тістечка, торти, йогурти, заморожені суміші, молочні продукти та напої, соуси та ін.
Рекомендоване щоденне приймання.
«З недостатньо споживаних поживних речовин кальцій, калій, дієтичне волокно та вітамін D вважаються поживними речовинами, що викликають занепокоєння з боку громадської охорони здоров'я, оскільки низький рівень споживання впливає на здоров'я». — Дієтичні рекомендації, США 2015-2020 (8-е видання).
У Сполучених Штатах рекомендоване споживання клітковини становить 14 г/1000 ккал. Для середнього дорослого це означає щоденне споживання 25 г (жінка) або 38 г (чоловіча). Більшість споживають лише половину рекомендованої норми (13,5 і 18 г, відповідно). Ця нестача в раціоні називається волокнистою діркою.
Задовольнення потреб у волокнах завдяки полідекстрозі не означає додавання калорій, якщо споживаються продукти, збагачені клітковиною
З огляду на нинішні харчові звички, брак волокон означає чимале збільшення споживання калорій. Щоб досягти рекомендованого споживання клітковини без продуктів, збагачених клітковиною, більшості людей необхідно збільшити споживання калорій на понад 500 калорій на день.
- Ціна: 85 ₴