Гарбузова паста (Україна) Вага:250 грамів
Паста з насіння гарбуза — це чудове джерело вітамінів А и Е, мінералів магнію та калію. Гарбузове насіння гіпоалергенні. Тому паста з них — чудовий варіант для дітей або людей з алергією, які хочуть отримувати білки з продуктів не тваринного походження. У 100 грамах пасти із насіння гарбуза міститься до 30 грамів білка. Більше білка тільки в пасті з насіння конопель. Тому ці дві пасти вибирають спортсмени як альтернативне джерело протеїну. Вміст L-аргініну в гарбузових сумішах більший, ніж в інших продуктах. Спільно з великим вмістом цинку виходить гремська суміш для синтезу тестостерону. Паста з гарбузового насіння — це чудовий інгредієнт для приготування ранкових смузі, енергетичних сумішей, вегетаріанських страв і салатів. Вона прекрасно поєднується з медом, кашами, овочами та хлібцями.
Семечка обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Вона фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, не торкаючись стінок камери (у разі звичайного обсмажування насіння крутиться в барабані пів години, підгоряючи й окислюючись).
Користь гарбузового насіння
За вмістом цинку гарбузове насіння в трійці лідерів: усього 30 г насіння заповнює до 70% добової потреби в цьому мікроелементі.
Оскільки насіння насичене на 30-50% гарбузовою олією, їх часто вживають люди, що дотримуються вегетаріанства або під час посту, як заміну тваринам жиру.
Гарбузове насіння давали ослабленим людям як загальнозміцнювальний засіб.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Арахісові пасти |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 250 г |
- Ціна: 165 ₴