Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2424 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Ізомальт (54) Вага:250 грамів

Новинка Ізомальт (54) Вага:250 грамів

100 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • На складі
  • Код: 0021250
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Ізомальт (54) Вага:250 грамів
Ізомальт (54) Вага:250 грамів
100 грн
На складі
Купити
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ізомальт — — це білий дрібнодисперсний порошок із кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Являє собою замінник цукру або цукровий спирт. 

Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур і прикрас шляхом витягування, видування або відливання. Використовується для різних солодких декорацій: квіти, листочки, стрічки.

Переваги:
1. Широко використовується як консервант, тому що продовжує термін зберігання продуктів. 
2. Ізомальт має нижчу калорійність, порівнюючи з мальтитом, ксилітом і сорбітом, що більшою мірою відповідає вимогам низькокалорійності продуктів без цукру.
3. Має чисту солодкість і зараз визнаний цукровим спиртом, найближчим до солодкості сахарози. Це дає людям відчуття свіжості та солодкості. Ступінь становить 45-60% від сахарози, солодкість м'яка та ніжна, немає неприємного смаку під час і після їди. Солодкість не змінюється з температурою, і може проявлятися чиста солодкість за різних температур. 
4. Має низьку гігроскопічність: ізомальт фактично не поглинає вологу за 25 °C доти, поки відносна вологість не досягне 85%.

 

Рекомендації щодо використання:

- Бажано працювати в приміщенні з низькою вологістю.

- Працювати потрібно в рукавичках.

— Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опікам і пошкодженням, якщо ізомальт почне виливатися.

Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правила безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.

 

Інструкція із застосування:

1. Підготуйте ізомальт і воду.

2. Розмішуйте ізомальт із водою, поки гранули не розчиняться.

3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.

4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну за допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.

5. Інші домішки прибирають у такий спосіб:

- Берете звичайний пензель. Змочуєте її водою, віджимаєте. «Профарбовуєте» верхню частину каструлі по всьому периметру.

6. Продовжуйте знімати піну та «профарбовувати» поки суміш не очиститься.

7. Коли всі кристали розчиняться, опустіть термометр у каструлю.

 

Дуже важливо попередньо протестувати термометр, позаяк його показання можуть змінюватися. Щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду та опустіть в неї термометр. Вода кипить за 100 °C. Якщо ваш термометр показує 98 °C, то від температури кипіння ізомальта 171,1 °C, ви маєте відняти 2°, тобто кипіння ізомальта у вашому разі відбуватиметься за 169,1 °C. Дотримуючись цього, коригуйте температуру кипіння за готуванні.

 

8. Щойно ізомальт досягне потрібної температури, зніміть каструлю з вогню та помістіть її в ємність із холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.

9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили у воду.

10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають за температури 137, 78 °C.

11. Перед тим, як заливати ізомальт у змійку, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.

12. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигти та залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову формочку для мафінів і неслисно секунд розігрівати в мікрохвильовці, поки він не розплавиться.

 

Найкраще використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.

Склад: ізомальт — замінник цукру в пудрі. Без ГМО.

Поживна цінність: 100 г продукту містять: жирів — 0,0 г, з них насичені — 0,0 г, вуглеводів — 08,0 г, з них цукру — 0,0 г, білків — 0,0 г.
Енергетична цінність: 236 ккал.

Умови зберігання: зберігати в добре провітрюваному та сухому приміщенні. Після відкриття паковання має бути щільно закрита.

Характеристики:
У формі: пудри
Розчинність у воді: вільно розчинний
Розчинність у спирті: не розчинний

Основні
Країна виробникКитай
Вага250 г
Форма випускуРозсипний
  • Ціна: 100 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner