Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4137 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Ізомальт (Китай) Вага:250 грамів

Новинка Ізомальт (Китай) Вага:250 грамів

100 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 0021250
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Ізомальт (Китай) Вага:250 грамів
Ізомальт (Китай) Вага:250 грамів
100 ₴/упаковка
Готово до відправки
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ізомальт – це дрібнодисперсний білий порошок з кристалічною структурою без запаху з солодким смаком. Являє собою замінник цукру або цукровий спирт.

Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур і прикрас шляхом витягування, видування або відливання. Використовується для різних солодких декорацій: квіти,пелюстки, листочки, стрічки.

Переваги:
1. Широко використовується в якості консерванту, т. к. продовжує термін зберігання продуктів.
2. Ізомальт має більш низьку калорійність у порівнянні з мальтитом, ксилітом та сорбітом, що більшою мірою відповідає вимогам низькокалорійності продуктів без цукру.
3. Володіє чистою солодкістю і в даний час визнано цукровий спиртом, найбільш близьким до солодощі сахарози. Це дає людям відчуття свіжості та солодкості. Ступінь складає 45-60% від сахарози, солодкість м'яка і ніжна, немає неприємного смаку під час та після їжі. Солодкість не змінюється з температурою, і може проявлятися чиста солодкість при різних температурах.
4. Має низьку гігроскопічність: ізомальт фактично не поглинає вологу при 25°C до тих пір, поки відносна вологість не досягне 85%.

 

Рекомендації по використанню:

- Переважно працювати в приміщенні з низькою вологістю.

- Працювати потрібно в рукавичках.

- Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опіків та ушкодження, якщо ізомальт почне виливатися.

- Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правила безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.

Інструкція по застосуванню:

1. Підготуйте ізомальт і воду.

2. Розмішуйте ізомальт з водою, поки гранули не розчиняться.

3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.

4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну з допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.

5. Інші домішки прибирають таким чином:

- Берете звичайну кисть. Змачуєте її водою, віджимаєте. «Профарбовуєте» верхню частину каструлі по всьому периметру.

6. Продовжуйте знімати піну і «фарбувати» поки суміш не очиститься.

7. Коли всі кристали розчиняться, опустіть термометр в каструлю.

Дуже важливо заздалегідь протестувати термометр, так як його показання можуть змінюватися. Для того, щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду і опустіть в неї термометр. Вода кипить при 100°с. Якщо ваш термометр показує 98°С, то від температури кипіння ізомальт 171,1°С, ви повинні відняти 2°, тобто кипіння ізомальт в вашому випадку буде відбуватися при 169,1°С. Дотримуючись цього прикладу, коректуйте температуру кипіння при готуванні.

8. Як тільки ізомальт досягне потрібної температури, зніміть каструлю з вогню і помістіть її в ємність з холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.

9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили у воду.

10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають при температурі 137, 78°С.

11. Перед тим, як заливати ізомальт у молд, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.

12. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигнути і залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову форму для мафінів та декілька секунд розігрівати в мікрохвильовій печі, доки він не розплавиться.

Краще всього використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.

Склад: ізомальт – замінник цукру в пудрі. Без ГМО.

Поживна цінність: 100 г продукту містить: жирів - 0,0г, з них насичені - 0,0 г, вуглеводів - 98,0 г, з них цукру - 0,0 г, білків - 0,0 г.
Енергетична цінність: 236 ккал.

Умови зберігання: зберігати у добре провітрюваному і сухому приміщенні. Після відкриття упаковка повинна бути щільно закрита.

Характеристики:
У вигляді: пудри
Розчинність у воді: вільно розчинний.
Розчинність у спирті: не розчинний._

 

Основні
Країна виробникКитай
Вага250 г
Форма випускуРозсипний
  • Ціна: 100 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner