Ізомальт (Китай) Вага:100 грам

50 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 0021100
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Ізомальт – це дрібнодисперсний білий порошок з кристалічною структурою без запаху зі солодким смаком. Являє собою замінник цукру або цукровий спирт.
Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур і прикрас шляхом витягування, видування або відливання. Використовується для різних солодких декорацій: квіти, листочки, стрічки.
Переваги:
1. Широко використовується в якості консерванту, т. к. продовжує термін зберігання продуктів.
2. Ізомальт має більш низьку калорійність у порівнянні з мальтитом, ксиліт і сорбіт, що більшою мірою відповідає вимогам низькокалорійності продуктів без цукру.
3. Володіє чистою насолодою і в даний час визнано цукровий спиртом, найбільш близьким до солодощі сахарози. Це дає людям відчуття свіжості і солодощі. Ступінь складає 45-60% від сахарози, солодкість м'яка і ніжна, немає неприємного смаку під час і після їжі. Солодкість не змінюється з температурою, і може проявлятися чиста насолода при різних температурах.
4. Має низьку гігроскопічність: ізомальт фактично не поглинає вологу при 25°C до тих пір, поки відносна вологість не досягне 85%.
Рекомендації по використанню:
- Переважно працювати в приміщенні з низькою вологістю.
- Працювати потрібно в рукавичках.
- Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опіки й ушкодження, якщо ізомальт почне виливатися.
- Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правила безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.
Інструкція по застосуванню:
1. Підготуйте ізомальт і воду.
2. Розмішуйте ізомальт з водою, поки гранули не розчиняться.
3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.
4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну з допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.
5. Інші домішки прибирають таким чином:
- Берете звичайну кисть. Смачиваете її водою, отжимаете. «Прокрашиваете» верхню частину каструлі по всьому периметру.
6. Продовжуйте знімати піну і «фарбувати» поки суміш не очиститься.
7. Коли всі кристали розчиняться, опустіть термометр в каструлю.
Дуже важливо заздалегідь протестувати термометр, так як його показання можуть змінюватися. Для того, щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду і опустіть в неї термометр. Вода кипить при 100°с. Якщо ваш термометр показує 98°С, то від температури кипіння ізомальт 171,1°С, ви повинні відняти 2°, тобто кипіння ізомальт в вашому випадку буде відбуватися при 169,1°С. Дотримуючись цього прикладу, коректуйте температуру кипіння при готуванні.
8. Як тільки ізомальт досягне потрібної температури, зніміть каструлю з вогню і помістіть її в ємність з холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.
9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили у воду.
10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають при температурі 137, 78°С.
11. Перед тим, як заливати ізомальт у молд, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.
12. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигнути і залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову форму для мафінів і нескольно секунд розігрівати в мікрохвильовій печі, поки він не розплавиться.
Краще всього використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.
Склад: ізомальт – замінник цукру в пудрі. Без ГМО.
Поживна цінність: 100 г продукту містить: жирів - 0,0 р, з них насичені - 0,0 г, вуглеводів - 08,0 р, з них цукру - 0,0 г, білків - 0,0 р.
Енергетична цінність: 236 ккал.
Умови зберігання: зберігати у добре провітрюваному і сухому приміщенні. Після відкриття упаковка повинна бути щільно закрита.
Характеристики:
У вигляді: пудри
Розчинність у воді: вільно розчинний
Розчинність у спирті: не розчинний
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 100 г |
Форма випуску | Розсипний |
- Ціна: 50 грн