Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2428 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Кориця цейлонська (Шрі-Ланка) Вага: 250 грам

Новинка Кориця цейлонська (Шрі-Ланка) Вага: 250 грам

750 грн

  • На складі
  • Код: 0025250
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Кориця цейлонська (Шрі-Ланка) Вага: 250 грам
Кориця цейлонська (Шрі-Ланка) Вага: 250 грам
750 грн
На складі
Купити
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кориця цейлонська (Cinnamomum zeylancium перекладається як "кориця благородна" або "кориця справжня") вирощується та культивується на острові Шрі-Ланка. Це найдорожчий та якісний вид кориці. Через здатність цейлонської кориці позитивно впливати на людське здоров'я і завдяки своєму чудовому аромату і смаку вона стає все більш популярною.

Процес виробництва цейлонської кориці досить трудомісткий. Цейлонську корицю вирощують протягом 2-х років, після чого підрізають під корінь для отримання нових пагонів – саме вони й застосовують як сировину. З однорічних-трирічних пагонів двічі на рік збирають кору, причому використовують тільки її тонкий внутрішній шар. Потім метрові смужки кори цейлонської кориці товщиною до 1 мм і шириною 1-2 см укладають по кілька штук одну на іншу і надають їм таку форму, щоб, висихаючи, вони згорнулися в багатошарову трубочку і просушують. Потім на продаж ці довгі трубочки розрізають на шматочки довжиною 5-10 див.

Дуже м'який, тонкий, вишуканий пряний аромат цейлонської кориці надає стравам чарівної екзотичної нотки. Трохи солодкий смак кориці – додаткова перевага цієї прянощі в очах людей, які намагаються відмовитись від цукру. Цейлонську корицю легко подрібнювати у ступці або кавомолці, оскільки вона виготовлена ​​з найтоншої очищеної кори коричного дерева.


Лікувальні властивості цейлонської кориці
Цейлонська кориця має безліч лікувальних властивостей:

зниження рівня цукру крові у діабетиків;
зниження рівня "поганого" холестерину;
регуляція обміну речовин, що сприяє зниженню ваги;
зниження інтенсивності болю при артриті;
антибактеріальний та протигрибковий ефект;
цейлонська кориця – один із найпотужніших антиоксидантів у світі;
запобігання серцево-судинним захворюванням (інсультів, інфарктів та ін. порушень кровообігу);
допомогу при синдромі подразненого кишечника та здуття живота, спазмах та розладах шлунка;
профілактика карієсу та захворювань ясен, а також свіжість дихання завдяки природним антибактеріальним та дезінфікуючим властивостям цейлонської кориці;
профілактика онкологічних захворювань (острів Шрі-Ланка, де вирощується цейлонська кориця, має один із найнижчих показників захворюваності на рак у світі).

Застосування цейлонської кориці у кулінарії
Кориця цейлонська використовується у всіх кухнях світу. У європейській кулінарії особливо часто корицею приправляють кондитерські вироби – солодкі страви, випічку, десерти, шоколад. В азіатській кухні часто корицю використовують при приготуванні м'ясних страв, страв з дичини і птиці. Пряністю приправляють холодні та гарячі страви.

Добре використовувати цю пряність для надання смаку сирним виробам, мусам, варенню, компотам, киселям. Кориця добре поєднується у солодких стравах із фруктами – вишнею, черешнею, грушами, яблуками.


Рецепт чаю з цейлонською корицею
Щоб приготувати чай з цейлонською корицею на 2-х осіб, покладіть дві чайні ложки звичайного чорного чаю в чайник для заварювання і розкришіть руками в тріски 1/2 палички кориці. Заварюйте протягом 3-4 хвилин, двічі-тричі перемішавши цей час. Спробуйте: аромат та смак чудові! Замість чорного чаю можна використовувати будь-який трав'яний.

Основні
Країна виробникШрі-Ланка
Тип спеційКориця
УпаковкаДой-пак
Вага250 г
  • Ціна: 750 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner