Продавець Продукти здорового харчування від компанії "Pischevik". розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2428 відгуків
promo_banner
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380 (97) 358-80-77
+380 (73) 158-80-77
+380 (99) 158-80-77
Продукти здорового харчування від компанії "Харчовик"

Кориця цейлонська(Шрі-Ланка) Вага:50 грам

Новинка Кориця цейлонська(Шрі-Ланка) Вага:50 грам

200 грн

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • На складі
  • Код: 002550
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
Кориця цейлонська(Шрі-Ланка) Вага:50 грам
Кориця цейлонська(Шрі-Ланка) Вага:50 грам
200 грн
На складі
Купити
+380 (97) 358-80-77
Менеджер
  • +380 (73) 158-80-77
    Менеджер
  • +380 (99) 158-80-77
    Менеджер
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кориця цейлонська (Cinnamomum zeylancium перекладається як "кориця благородна" або "кориця справжня") вирощується і культивується на острові Шрі-Ланка. Це найдорожчий і якісний вид кориці. Із-за здатності цейлонської кориці надавати позитивний вплив на людське здоров'я і завдяки своєму чудовому аромату і смаку вона стає все більш популярною.

Процес виробництва цейлонської кориці досить трудомісткий. Цейлонскую корицю вирощують протягом 2-х років, після чого підрізають під корінь для отримання нових пагонів – саме вони і застосовуються в якості сировини. З однорічних-трирічних пагонів два рази в рік збирають кору, при цьому використовують тільки її тонкий внутрішній шар. Потім метрові смужки кори цейлонської кориці товщиною до 1 мм і шириною 1-2 см укладають по кілька штук одну на іншу і надають їм таку форму, щоб, висихаючи, вони згорнулися в багатошарову трубочку, і просушують. Потім для продажу ці довгі трубочки розрізають на шматочки довжиною 5-10 див.

Дуже м'який, тонкий, вишуканий пряний аромат цейлонської кориці надає стравам чарівну екзотичну нотку. Трохи солодкий смак кориці – додаткова перевага цієї прянощі в очах людей, які прагнуть відмовитися від цукру. Цейлонскую корицю легко подрібнити в ступці або кавомолці, оскільки вона виготовлена з найтоншої очищеної кори коричного дерева.
 

Лікувальні властивості цейлонської кориці

Цейлонська кориця має безліч лікувальних властивостей:

  • зниження рівня цукру в крові у діабетиків;
  • зниження рівня «поганого» холестерину;
  • регуляція обміну речовин, сприяє зниженню ваги;
  • зниження інтенсивності болю при артриті;
  • антибактеріальний і протигрибковий ефект;
  • цейлонська кориця – один з найбільш потужних антиоксидантів у світі;
  • запобігання серцево-судинних захворювань (інсультів, інфарктів та ін. порушень кровообігу);
  • допомога при синдромі роздратованого кишечника і здуття живота, спазмах і розладах шлунка;
  • профілактика карієсу і захворювань ясен, а також свіжість дихання завдяки природним антибактеріальним і дезинфікуючим властивостям цейлонської кориці;
  • профілактика онкологічних захворювань (острів Шрі-Ланка, де вирощується цейлонська кориця, має один з найнижчих показників захворюваності на рак у світі).


Застосування цейлонської кориці в кулінарії

Кориця цейлонська використовується у всіх кухнях світу. У європейської кулінарії особливо часто корицею приправляють кондитерські вироби - солодкі страви, випічку, десерти, шоколад. В азіатській кухні дуже часто корицю використовують при приготуванні м'ясних страв, страв з дичини та птиці. Пряністю приправляють холодні і гарячі страви.

Добре використовувати цю пряність для додання смаку сирних виробів, мусів, варення, компотів, киселів. Кориця добре поєднується у солодких стравах з фруктами - вишнею, черешнею, грушами, яблуками.
 

Рецепт чаю з цейлонської корицею

Щоб приготувати чай з цейлонської корицею на 2-х осіб, покладіть дві чайних ложки звичайного чорного чаю в заварювальний чайник і розкришите руками в друзки 1/2 палички кориці. Заварюйте протягом 3-4 хвилин, двічі-тричі перемішавши за цей час. Спробуйте: аромат і смак чудові! Замість чорного чаю можна використовувати будь-трав'яний.

 

Основні
Країна виробникШрі-Ланка
Тип спеційКориця
УпаковкаДой-пак
Вага50 г
  • Ціна: 200 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner