Фундучна паста (Україна) Вага: 250 грамів
200 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 3501250
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Фундучна паста — досить популярний інгредієнт у будь-якого кондитера. Так, вона трапляється далеко не в кожному торті або капкейці, але наявність її в десерті завжди залишить свій слід у пам'яті будь-якого дегустатора. Смак і запах фундука неможливо замінити чимось.
Фундучна паста являє собою масу з густою консистенцією, приготовану з подрібнених ядер фундука. Вона має досить широкий спектр застосування не тільки в кондитерів, а й у кулінарів: її додають у маринади для м'яса або, наприклад, у соуси.
Користь фундучної пасти.
Фундук, як і багато інших горіхів, має безліч корисних властивостей, оскільки містить велику кількість рослинного білка, безліч вітамінів і мікроелементів, які сприяють нормальній роботі організму. Цей горіх сприяє швидкому насиченню та відновленню сил. Фундук багатий на жири, велика частина яких — це органічні кислоти. Крім того, у ньому багато вітамінів групи B, вітаміну Е та мінералів: заліза, калію, натрію, магнію, кальцію, цинку. Вони сприяють боротьбі з серцево-судинними захворюваннями, очищають організм, підвищують імунітет і навіть допомагають у боротьбі з онкологічними захворюваннями.
Застереження що до надлишкового прийому фундучної пасти.
Так само, як і інші горіхи, лісовий горіх є потужним алергеном. Надмірне вживання цієї пасти може сприяти збільшенню ваги, оскільки калорійність пасти з фундука досить висока — приблизно 700 кКал. Крім того, у великій кількості вона здатна викликати головний біль, розлад органів травлення._
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Арахісові пасти |
Вага | 250 г |
Термін придатності | 12 міс |
- Ціна: 200 ₴