Фундучная паста (Україна) Вага: 250 грам

200 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 3501250
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Фундучная паста – досить популярний інгредієнт у будь-кондитера. Так, вона зустрічається далеко не в кожному торті або капкейку, але наявність її в десерті завжди залишить свій слід у пам'яті кожного дегустатора. Смак і запах фундука неможливо замінити чим-небудь.
Фундучная паста являє собою масу з густою консистенцією, приготовану з подрібнених ядер фундука. Вона володіє достатньо широким спектром застосування не тільки у кондитерів, але і в кулінарів: її додають в маринади для м'яса або, наприклад, в соуси.
Користь фундучной пасти.
Фундук, як і багато інші горіхи, володіє масою корисних властивостей, оскільки містить велику кількість рослинного білка, безліч вітамінів і мікроелементів, які сприяють нормальній роботі організму. Цей горіх сприяє швидкому насиченню і відновленню сил. Фундук багатий жирами, велика частина з яких – це органічні кислоти. Крім того, в ньому багато вітамінів групи В, вітаміну Е та мікроелементів: заліза, калію, натрію, магнію, кальцію, цинку. Вони сприяють в боротьбі з серцево-судинними захворюваннями, очищають організм, підвищують імунітет і навіть допомагають у боротьбі з онкологічними захворюваннями.
Шкода фундучной пасти.
Так само, як і інші горіхи, лісовий горіх є потужним алергеном. Непомірне вживання цієї пасти буде сприяти збільшенню ваги, оскільки калорійність пасти з фундука досить висока – близько 700 кКал. Крім того, в непомірних кількостях вона здатна викликати головні болі, розлад органів травлення.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Арахісові пасти |
Вага | 250 г |
Термін придатності | 12 міс |
- Ціна: 200 грн