Какао боби (сирі). ТМ First Old Cocoa (Венесуела) Вага: 250 грам

150 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 000106250
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
СОРТИ КАКАО-БОБІВ
Ароматні какао-боби з Венесуели вважаються кращими в світі, а деякі отдельныесорта признаныэталоном якості средикакао-бобів.
У Венесуелі ростуть природні гібриди какао-бобів сорту Criollo і Trinitario. Саме наявність більшою чи меншою мірою, різних гібридів сорту Criollo є основним відмітним ознакою венесуэльскогокакао.
Всі види какао-бобів, вироблених у Венесуелі, прийнято ділити по зонах, на территорияхкоторых расположеныплантации для выращиваниякакао.
Ґрунтуючись на власних дослідженнях, багаторічних спостереженнях за процесами вирощування і збору какао, а також враховуючи вікові знання місцевих виробників, пропонуємо ознайомитися з основними видами какаобобов изВенесуэлы.
Наша компанія співпрацює з різними плантаціями, які забезпечують постачання какао-бобів з усіх описаних нами зон, а також має власні плантації,на яких вирощує особенныесорта какао.
ФЕРМЕНТАЦІЯ КАКАО-БОБІВ
Ферментація є початковою стадією обробки свіжих какао-бобів. До цього процесу варто ставитися з особливою відповідальністю, оскільки результати смакових і фізико-хімічних властивостей майбутнього шоколадаформируются именнов ході технологическихпроцессов ферментації какао-бобів. Застосовувані способи ферментації не забезпечують рівномірне протікання біохімічних і ферментованих процесів по всьому об'єму какао-бобів, тому готові какао-боби не можуть бути повністю однорідними за ступенем ферментації і містять на ряду з ферментованим і недоферментированныебобы. Нашакомпанияпредлагаеткакао-боби двох рівнів ферментації:F1 і F2. F1 какао-боби містять від 85 до 97 відсотків ферментованих зерен. Ці боби володіють особливим багатим ароматом і смаком, і кожен виробник в своєму регіоні визначає власну технологію ферментації, секрети якої не розкриваються. Після особливою ферментації такі какао-боби набувають сильні унікальні смакові та ароматичні відтінки, які відрізняються не лише між різними зонамиплантаций,але дажемежду разнымиплантациямив одній зоні.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Країна виробник | Венесуела |
Упаковка | Дой-пак |
Виробник | First Old Cocoa |
Тип | Какао |
- Ціна: 150 грн