Гуміарабік, (Е414) вага:100г.

60 грн/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- На складі
- Код: 000103100
- +380 (73) 158-80-77Менеджер
- +380 (99) 158-80-77Менеджер
Гуміарабік – харчової емульгатор, загусник, гідроколоїдний емульгатор, текстурант, плівкоутворювач, стабілізатор емульсій і піногасник, який отримують з акацій видів Senegal і Seyal у вигляді жовтих ексудат , які подрібнюються до білого порошку. Молекулярно еластичний, ефективно розподіляє частинки жирів у продукті, не залишає присмаку, регулює точку замерзання, утримує вологу.
При кип'ятінні розчину добавки в ньому утворюються різні цукристі речовини, тому зараз гуміарабік широко використовується в харчовому виробництві.
Застосування гуміарабіку дозволяє збільшити об'єм продукту, приготувати стійку емульсію, уникнути утворення грудок і піни, запобігти засахаривание, при цьому повністю зберігаючи смак продукту.
Ціна гуміарабіку в Україні
На цінову політику впливає безліч факторів, з-за яких вартість товару може змінюватися. Але наша компанія тримає ціни на прийнятному рівні для клієнтів, щоб якісні товари відповідали вигідними цінами для покупців.
Переваги застосування гуміарабіку замість інших речовин, аналогічних за дії
- добавка Е414 є безпечною, входить в список дозволених харчових добавок в Росії, Україні та інших країнах;
- відсутність обмежень на використання;
- не є алергеном;
- виводить солі важких металів і радіонукліди;
- сприяє зниженню рівня глюкози і холестерину;
- завдяки властивості подовжувати травний процес гуміарабік подовжує відчуття ситості;
- прискорює ліпідний обмін, тим самим сприяючи зниженню ваги.
Інші назви
Для пошуку даного товару можуть використовуватися такі назви – камедь акації, харчова добавка Е414.
Де застосовується?
- В кондитерській галузі бере участь у формуванні глазурных покриттів, не допускає кристалізації цукру, заповнює порожнечі, стабілізує смак;
- У хлібопеченні гуміарабік утримує вологу при зберіганні і заморожування виробів, попереджає надмірне обсмажування.
- При виробництві алкогольних/безалкогольних напоїв камедь стабілізує утворення піни, зберігає колір і запах, сприяє загущенню, не допускає появи осаду, збагачує напої клітковиною.
- У виробництві молочних продуктів: в сирах, йогуртах, молочних коктейлях, сирних десертах гуміарабік присутня як регулятор об'єму і стабілізатор емульсій;
- У виробництві різних цукерок, пастили. Додають стабілізатор і жувальну гумку, так він відмінно утримує різні аромати, завдяки йому більш тривалий післясмак;
- При виробництві дієтичних продуктів, харчових концентратів і приправ,
- В медицині, при виробництві болезаспокійливих засобів і деяких інших ліків;
- У виробництві чорнила;
- Як один з компонентів при фарбуванні тканин, обробці шкіри;
- У виробництві кераміки;
- В станкового живопису, будучи сполучною для сухих компонентів (другий за якістю, після яєчного жовтка).
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Тип | Загущувач |
Упаковка | |
Дой пак | паковання |
- Ціна: 60 грн/упаковка